Tuesday, June 01, 2010

Wedding Hazimin dan Aflah

Hazimin, Sewaktu di arak...

22hb Mei sempat la menghadirkan diri ke majlis perkahwinan sahabat dan ex-housemate sewaktu belajar di MMU. Dalam kesibukan urusan dunia, adakala persahabatan juga harus di jaga bukan. Hehehe. Merapatkan Ukhuwah.

From left: Anak Kak Nita, Hamdan, Ezran [Abang Ipar Hazimin] dan Amir Ridwan

Aku tak bawa camera, sebab aku rush, mahu ke opis semua la kan. Sibuknya la hai. Weekend pun kene kerja dan juga aku rush ke tempat lain. Hua hua hua. Atas sebab tu la aku tak bawa camera.

Bagai Pinang Dibelah dua [Chewah]

Cerita sedikit mengenai Hazimin ni, sekarang ni dia seorang lecturer di MMU. Dept Fizik kalau tak silap. Hehe, wife dia pula adalah adik kepada kawan kami, Ezran [No gossip2 ok... dah jodoh diorang]. Apa pun, buat Hazimin dan Aflah, selamat menempuh alam rumahtangga yang penuh dengan kemanisan.

Its me... muka keletihan

Nota kaki: Haish, pening pening

Pictures credited to Azril Hanafi [link]

20 comments:

hans said...

wah
gambar ko
senyum sampai ke telinga
macam dah ko plak kahwin
ekekekekkee

[-suziey-] said...

ecewah..pesanan mcm org dh berpengalaman dlm umahtangga..ekekeek:p

@xiM said...

KATA NAK UPDATE ARINI.
MANA?
:P

Z!eMr3j@B said...

asyik g kenduri kawen member je.
tuan nyer bila lak?

Hezesuze said...

Ko bila lagik nk kawin EL..?? thn lepas kata thn nie...haa ni dah thn nie....huhu

E.d.Y said...

ko kawen aku jemoputan kad wangi2...xmo tag2 guna internet ni..hehe

shici.shorty said...

xdpt jmpe abg zaffril pn :(
sbb siti blk awal.huhuhu.

Roronoa Zoro said...

haha.. setuju kata2 hans.. mcm ko yg kawen lak.. ahaks...

anyway, saya ucapkan selamat pengantin baru buat kawan awk tue.. =)

mR.sYaH said...

bila plak nk kahwin?? heheh.. senyum penuh makner tu.. mcm dah de calon jer..

Cik SeRoJa said...

ko bila pulak?
teringin jugak nak g majlis kt rengit~

El-Zaffril said...

Suziey: I memang ade pengalaman Uols... duda berhias ni

El-Zaffril said...

Hans: Senyum sampai telinga erk... hahahahaha

El-Zaffril said...

Azim: Next entry la... kau ni tak nyabo betul

El-Zaffril said...

Zie: Tuan punye blog coming soon

El-Zaffril said...

Heze: Tahun ni belum pun abes lagi akak

El-Zaffril said...

Edy: Asalkan ada alamatnya

El-Zaffril said...

Siti: Hahahah... Rindu siti la....

El-Zaffril said...

Zoro: Doa tu... hahaha... ni yang nak kawen cepat2 ni

El-Zaffril said...

Syah: memang dah ade calon pun... wakakakkaka

El-Zaffril said...

Fatin Seroja: Jangan Risau... tuan punye badan tak lama lagi dah