Monday, June 14, 2010

Saya Bukan Maulana

Aiyo, saya bukan artis. Mula-mula Cik Lily Putih cakap muka aku macam Maulana. Lepas tu berduyun komen kat entry Digi Break Free kata muka aku macam Maulana. Pastu, Cik Cahaya Yang Riang Gembira pula tulis kat wall FB muka aku macam Maulana.

Tidak sama langsung ya di situ. Mungkin sebab aku ni yang All White kot.

Ceh, tidak ye. Tak larat dah menjadi klon-klon artis. Telinga capang nabil la. Hidung mancung macam Yusry. Rambut botak Mawi. Sekarang ni plak macam Maulana. Tapi tak pernah pulak orang datang kat aku minta autograph. Maksudnya tak sama la tu. Hahaha

Jangan ambil gambar saya, saya bukan Maulana. Tolong-tolong, Mawi pun bukan. Saya blogger yang tak pemes je.

Anyway, enjoy your Monday everyone as I really enjoy mine. So good luck for your future undertaking. To All readers of http://www.zafril.com, [mesti korang tak perasan aku dah tukar domain], aku mendoakan kebahagian, kesejahteraan, limpahan rezeki yang tidak pernah putus. Amin. Till then. Wassalam

Nota kaki: Banyak betul entry berderet tak masuk lagi. Haiya, mana mahu tulis ni. Hua hua hua. Pasni boleh buat name card. So time gathering 'this is my card, my blog written there'. Gedixxx...

28 comments:

mama tisya said...

wah2 glemer gtu..byk tul seriras artis ye...hehehehe

anyway tahniah ye dh ada domain sendiri...

mR.sYaH said...

wah dah tukar domain.. best2..

ada iras maulana skit tu...

@xiM said...

berangan sangat kan entri ni..:p

Eazy Izzuddin said...

eh sebijik lah..
wah famous abg kite..
hehe

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

maammaa....

aiiyooo.. blh pitam ini mcm...

kakaakaa

Cik Kyla said...

hai maulana ! :D

oli said...

hahahahaha...
kesiankan tak ada orang mintak autograph pun kan....
heheheheheh

Re: i memang berani belakang ajer...

Duke Luce Dell'amore said...

aiyo!
statement last tu ARTIS SANGAT!

nmpak cam Maulana xpe lg..tp jgn prangai cam Maulana ok?

tp bile tgok 1st pic tu, mmg nak dekat sama lah..hahaha..

zue @ annaleeya said...

xpelah el... amik tempias sket... heheh!!!

syaf said...

sape yg bute sgt kate kaw macam maulana, yusry, nabil, mawi???





TAK DE LANGSUNG!!!!!!

FarhanaDr said...

Kuang kuang kuang.. Cik cahaya yang riang gembira ni.. Isk3.. ;p

Bestnye ader domain.. Tahniah2.. Teruskan berblog ye sifu.. :)

[-suziey-] said...

cessss sape yg ckp ko cam maulana tu? mgkin dia tgk ko dlm low light room kot..hahahhahahahaha:p

tahniah dh tukar domain..ekek:p

Cik Z@i Pen@nG said...

bl lg nk femes cam artis...xpo..nti jpe nk mnta autograph

Mommyyus said...

huh..yelah dah tukar domain..kaya kaya kaya..... nanti kalau jumpe nak mintak autograf lah. pastu nak tepek kat blog...

'AQILAH said...

perasan..tengok kat facebook tadi..:)

momguess said...

kalau ko maulana
agak2 bile kite blh kaple
hahahahha

FaizalSulaiman said...

ya habibi ya maulana!!!

WaN HaQQ said...

OMG~ jangan gedix yer!!~ AWAS

hans said...

wah
bukan senang nak jadi sama cam muka artis
hohoho
maulana ya maulana

adykiddo said...

ok la, iras2 artis wehh~ :)

~ Sall said...

Ya mualana.....lu mmg kelakar lo:>

AZIZUL HASIMIE OSMAN said...

ko umpama pakcik maulana..aku ikhlas ni..sekian

LelY CoMo_Ot said...

kemahen pakcik ala2 maulana..
hiihihihih

haslina said...

glamour kau dikk....

mohdikram said...

eh.sama la maulana. eh. el.

@xiM said...

glamsss sangat..heheee

E.d.Y said...

haha...maulana la sngt

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakaka yer arr aku pasan gak ada lew sikit2 tapi bila tengok bebetul... memang ang adalah seorang blogger yang tak pemes jew wakakakak