Tuesday, June 08, 2010

Bank Itu S*CK - Episode 8

Dear En El-Zaffril

Thank you for your email.

We are currently liaising with your Auto Finance Centre on the status of your facility. Kindly be assured that they would reply to you directly.

In the meantime, we appreciate your patience.

Should you require any further assistance, you are welcome to contact our Customer Service Executives at telephone number 1 300 ** ***8 or 03-**** **96 (overseas) 24 hours a day , 7 days a week.

Best regards,
Bank Group Customer Care


Boleh pulak dia suruh aku sabar, kalau payment lambat tu, cepat je dia tepon weh. Kalau aku bayar terlebih, takde la pulak dia telefon, "Encik, kenapa bayar lebih bulan ni?" Serius takde weh. Kalau terlambat, takde pulak dia call and not event thanks pun aku terima.

Emel ni pulak aku terima the next day ok. Hari selase, 1 June. Dia ambil masa 24 jam nak reply email ni. Manalah aku tak hangin sangat-sangat. Lembap nak mampos feedback.

Next Entry: mesti korang nak tahu ape aku reply kan.

6 comments:

Eazy Izzuddin said...

huhu
bank2 skang
saba je la..
=D

El-Zaffril said...

Eazy: memang pun... sabar sangat2... tp sabar2 pun ada batasnya

FarhanaDr said...

english Encik El mesti kebaboom.. hihi..

atty's said...

bank cenggitu lah ..kalo bayar lambat..asik koling2..kalo diaorg buat keje lembabs..leh lak suh kita sabar..

El-Zaffril said...

Hana: Saya punye english hampeh

El-Zaffril said...

Kak Ty: Saya ingat nak buat lagi sekali macam ni la kak... hahaha