Tuesday, June 08, 2010

Bank Itu S*CK - Episode 9

I give you 24 hours to give me show cause letter for these matters
  1. For the reason why they still barred my acc even I have done full settlement and I have to face compensation fees because of your careless
  2. Why the customer service dept can only access auto finance acc but cannot do the unbarred
  3. And please clarify for the issue that raise by your customer service who attend me on that day – 28 June 2010 @ 7pm [Shila], the payment for Auto-finance cannot be made after 7.00 pm.
Actually I shouldn’t wait for the report to bank Negara. But I give you until 4pm tomorrow.

If I’m not satisfy with your letter, I will hand over this thing to Bank Negara to investigate.


Hamek kau. Aku terus minta surat tunjuk sebab. Padahal aku dah tinggal phone number semua. Detail semua dah ada. Tak boleh ke kalau diorang nak telefon aku direct and explain. Email ni aku balas hari Selase, (1 June).

Diorang tak boleh call aku within 24 hours. Pelik betul aku, since aku lodge report, aku siap tinggalkan phone number and the don't even care pun. Patutnya diorang boleh je nak call aku directly kan on monday (semalamnya) itself. Stupid!!!


Next Entry: Sambung esok boleh, tak larat nak tulis dah. Hahaha, propa je tu. Entry hari ni aku tulis satu jam sekali. Hamek kau, kalah Blogger tegar punye entry

8 comments:

momguess said...

wtf!!!
bank mana wey

mama tisya said...

cpt la sambung..tkyh tgu esok..excited nk bc:-p

Sidratul Muntaha said...

bank kan cam along
tak lebih tak kurang
yg lebihnya,interest mencanak - canak.
belum byo ansuran..interest dah kira.
bezanya jugak,bank tak de potong tpi yg sama tang interest pastu dengan ugut - ugut.
genah lagi minjam kambek along.
gonjol tenan ler bank kiye.

mR.sYaH said...

bab duit bank memang laju.. tapi bab service ngarut.. bank apa ni???

El-Zaffril said...

Kak Ina: Bank no 1... hahaha... mesti kau tau... mmg aku tunjuk jari tengah je kat diorang

El-Zaffril said...

Kak Aimi: Rileks2... hehehehe

El-Zaffril said...

Ayu: Tak ape... next time aku nak buat lagi... hahahha... bagi lagi huru-hara

El-Zaffril said...

Syah: Bank no 1... takleh bagitau nama