Friday, June 18, 2010

Dentuman Rasa: Bila Nanti

Dari kisah jagung, maka aku keluarkan sesuatu quote yang aku sendiri tidak menyangka aku mampu mengeluarkan quote seperti itu. Terima kasih buat insan yang tersayang atas kisah jagungnya... [Damn, dalam hati ada taman]

"Hargai apa yang ada di hadapan kau. Dari terus mencari dan mencari sesuatu yang kau tak pasti sama ada kau akan ketemu atau tidak. Takut bila kau sedar nanti, semuanya sudah terlambat."

Nota kaki: 29 Hari saja lagi...

10 comments:

atty's said...

kisah jagung apa ni el .jagung bakar sedap gak ..nie

E.d.Y said...

yeahh..stuju dgn quote tu

hans said...

wah,ayat2 falsafah tu betul2 bermakna
kira macam peribahasa jangan jadi macam Yang Dikejar Tak Dapat Yang Dikendong Berciciran lah yer?

[-suziey-] said...

aku tau kisah jagung tu...hehe..best best..

countdown utk besday ke?

saya yang suka menulis - SHAHIRA - said...

awww!!! dalam hati ada taman... sweettttt..

rhapsody LiN said...

adeeyyhh.... terasa boleh x?
-_-"

takut one day bnde tu jd kat lin..

mR.sYaH said...

kish jagung.. menarik sampai dapat wat quote... :) selamat 29 hari lg..

aimi_sam said...

taman yer..

mR.sYaH said...

terasa nak mkn jagung bakar plak.. hahah..

akira sendoh said...

heee..sama la..dlm hati ada taman..:D..falsafah tu best dah...tp tetiba ada kisah jagung tu cam blurr la..