Sunday, June 13, 2010

Sunday Tag

Weekend adalah hari yang sangat membosankan. Hurm, tak tahu nak buat ape. So aku membuat tag lagi dari Cik Kyla. Thanks to Cik Kyla [Klik]. Hehehehe. Kalau tak, bersawang la blog saya ni.

i) Thank and link the person that tagged you
- Terima kasih kepada Cik Kyla [link seperti di atas] kerana anda telah membuat tagged. Jadi saya pun mengikut sajalah. Bosan takde kerja weekend.

ii) Tag 10 bloggers you’ve recently discovered and think fantastic
- Semua blog yang saya follow fantastic. Kalau idak, takdelah aku nak terjah semua blog tu and komen semua entry [semua ke?]. Ape pun they are rock. Challo beteh

iii) Contact that blogs and let them know they’ve been tagged
- Kalau nak contact semua, pengsan aku weh.

iv) State 7 things bout yourself
- Rasa macam dah pernah tulis
  1. Singer
  2. Model
  3. Actor
  4. Engineer
  5. Student
  6. Product ambassador
  7. Blogger
- Korang percaya tak?

8 comments:

Snowwhite Zone said...

di pagi ahad, terus bukak lappy, lps tu br kemas umah, boleh ke gitu? every week mcm ni la...

Cik Z@i Pen@nG said...

wah...rajin plak EL wat tag ye...hehehe

Cik SeRoJa said...

no.6 tu....betul ke?hahaha

Roronoa Zoro said...

Singer?
Model?
Actor?

kata kan tidaaakkk !! hehe.. =P

Cik Kyla said...

tersenyum i tgk u jwb soalan tu :P

saya yang suka menulis - SHAHIRA - said...

singer.. model.. actor... awwww!!! abang long.. otograp plizzzzzz.... *ngee*

E.d.Y said...

haha..hanya mampu gelak

haslina said...

singer...model..
dasat sungguh tu...

keep up ur study dik..