Sunday, June 06, 2010

Sedap Tak Kek KOTE?

Hujung minggu adalah hari kesengalan sedunia, dari semalam tak buat blogwalking lagi ni. Mampos aku nak komen entry-entry korang. Kepada semua follower aku, sila bagi korang punye link, aku nak follow korang [mana yang aku tak follow lagi]. Aku tak mahu dicop blogger sombong. Hehehe

Kek Kote

Aku nak order kek macam ni? Siapa berani buat. Aku nak pakai gump paste. Tanak pakai icing. Pakai Aiskrim pun boleh [nanti meleleh... ya aw aw]. Aku sudah dapat merasakan semua pembaca blog aku terliur, adakah? adakah?

Gila la hari ni kau El, Zaff, Aril dan yang sewaktu dengannya. Esok entry paling panjang aku kot. Nantikanlah erk, tapi in English la. Hahaha, kau bacalah kesengalan English aku. Paling teruk kat Dunia. Aku tak tahu napelah aku lemah sangat English ni.

Nota kaki: Diorang panggil aku Zefi, Aku panggil diorang Zizi, Wawa, Pipi dengan Fizi. Hamek kau, terus kene pose pakai baju pompuan, macam kata Zara, Drag-Queen-Rempit

32 comments:

FarhanaDr said...

Menakutkan jek kek tue.. Waaaaaaaaaaaa.. Ngeri2..

Baik.. Menantikan entry english yang terbaekkkkkk dari encik el.. Hahaha..

hans said...

naik loya aku tgok kek tu

p/s : review filem Lagenda Budak Setan di blog saya

mR.sYaH said...

hahahahha.. ni kek kahwin ker...

samalah english saya pun hancur.. hahah.. tulah xpernah tulis entri dlm english... hahah..

FaizalSulaiman said...

LOOOOL.
ada ker kek jual macam ni long?

gila offensive doh!hahaha

saya yang suka menulis - SHAHIRA - said...

sangat emo dengan abang long.. wahahaha..

http://shahirahkhairudin.blogspot.com

abang long add eh.. kalo tak takmo kawan selama sehari.. lalala..

~ Sall said...

weyyyy....meleleh aku tengok kek kote ni. Compom malam ni aku kerjakan pakweku kihkihkihkih....

Roronoa Zoro said...

OMG !!
kekucahan betol kek itu.. hahaha

MahaMahu said...

ehhhhh pada yg suka kote jer akan suka kek tu oppssss..... hehehehe..

[-suziey-] said...

erkkk..camno rs dia ek..n bygkan time nk mkn tu..how does it feel huh? hahhahaha

momguess said...

aku pandai buat
mau kaa?
hahahhaha

mama tisya said...

lalu ke nk mkn kek camgini:-p

Mommyyus said...

ngeri mak tengok!

zue @ annaleeya said...

mak aihhh.... tak lalu ahkak nak mkn....

Snowwhite Zone said...

bakpe la kek tu gitu rupenye? hahaha geli btl tgk....

nywey, nak pinjam pic ni leh??? zafril, klu boleh pinjam, awk ym sy ye...

snowwhite664@yahoo.com

El-Zaffril said...

Dr. Farhana: Dr pun takut ke? Pelik pelik...

El-Zaffril said...

Hans: Aku pun tak teringin nak makan weh

El-Zaffril said...

Syah: gile la kalau kek kawen camni

El-Zaffril said...

Faizal Sulaiman: Selalunya kek macam ni custom made

El-Zaffril said...

Shira: Sehari je pun... lalalalalla

El-Zaffril said...

Kak Sall: kerja kan puas2... hahahahhaha

El-Zaffril said...

Zoro: Sangat lucah pun memang... ahahhaha

El-Zaffril said...

Mahamahu: Haha... kamu suka?

El-Zaffril said...

Suziey: Kalau nak makan... sure gelak sakan kan

El-Zaffril said...

Mom Guess: Kau pandai buat... serius? Wah... kretif gak kau erk

El-Zaffril said...

Kak Aimi: Entah la... tapi kalau dah kerat2... lalu je kot

El-Zaffril said...

Ina: Aku tengok takde perasaan ape... hahahahaha

El-Zaffril said...

Kak Zue: lalu ke tak lalu... no komen... hahahahah

El-Zaffril said...

Snowhite: Sila2... di alu-alukan

ZaaRz said...

Bro zaf... hehe..
tengah belek2 blog ko, aku ternampak la Kek Kote ni. Rasa macam best, bila baca lagi best... cayalah... :)

El-Zaffril said...

Zaarz: Ada entry yang lebih ganas dan lawak dari itu

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Awww...gitu..perisa keju ada tak bro??..lalalala

El-Zaffril said...

Haiza: Kau suka erk perasa keju...