Tuesday, June 22, 2010

Wedding Kak Atty Fir

Makanan ni best. Tapi tak mampu dowh nak makan banyak. aku dah gemuk

13hb hari tu banyak betul kenduri kawennya [ramai betul orang mengawan]. Mendapat jemputan yang agak last minute dari Kak Atty. So dengan selambe menerjah sarapan pagi pukul 11.00 pg. Selambe sudeh.

Tapai jelly, first time jumpa

Anak dara Kak Ty, aku panggil kakak je. Baru tingkatan 4 tu. Tak ape, boleh bela [cilake kan ayat aku ni]

Aku pun tak tahu sape yang jadi pengantin [sengal tak]. Aku cuma nak jumpa Kak Ty je. Lama dah aku tak jumpa mak orang ni. Hahaha, Apa pun Kak Ty, terima kasih kerana sudi menjemput gueh yang kangen banget sama Kak Ty [kangen bangat tak tahan tu]

Comel kan depa decorate buah ni

Ni lagi satu

So takde gambar pengantin ye, sorry. Sebab aku balik time tu pengantin tak sampai lagi. Hahahah. Bengongkan aku ni. Bukan ape, ada lagi 2 tempat nak kene pergi. Satu kat sunway, satu kat bukit jelutong. Hamek ko, dari Bandar Baru Bangi ke Bukit Jelutong via Sunway.

Amek gambar pelamin je mampu. Hahahaha

Nota kaki: 25 + 3 = Aku terima nikahnya? Biar betul?

6 comments:

oli said...

terkejut betul dengan tajuk u nih!!!
ingat betul betul wedding kak atty fir...heheheheh
ampun ya akak...
nak marah marahkan el tu!!!

Eazy Izzuddin said...

wah sume kaler2 oren
i like..
xD

haslina said...

wah makan free...syiokkkk...

p/s wehhh ayat aku 'panas' tul dik...

mR.sYaH said...

gemuk?? xde pun..
xknal pengantian.. dan biasa dah.. hhaha...

syaf said...

woo...smart gambar buah2 tu..pandai dieorg

atty's said...

thanks el..nanti ko tunggu lak wedding kakak ye..hehhehe...