Saturday, June 12, 2010

Tag Kontot

Saja mebuat tag, dah lama tak buat tag. Weekend yang agak membosankan. Hahaha. So mari kita jawab tag. Tag kali ini disediakan oleh Syah The Best [Klik].

Anda rasa anda hot?
~Tidak pernah sekali pun diri ini merasa hot. Walhal memang hot pun. Macam mana tu. Tetap perasan kan. hahahaha. Anyway, saya bersyukur dengan apa yang dikurniakan pada saya. Itu saja.

Bila kali terakhir anda makan pizza?
~Lama sangat, dah tak ingat bila last makan. Tapi aku suka Dominos Pizza instead off Pizza hut. Kenapa? Sebab ada flavor yang aku suka, Classified Chicken dan Tuna Temptation. Yang membuatkan dua Pizza ini istimewa sebab dia punye gravy dia. Memang sedap, tak caya cubalah try.

Lagu terakhir yang saya dengar?
~ Malam tadi, dengar lagu Bila Cinta masa tengok Legenda Budak Setan [serius takde perasaan time tengok tu]. Perlu ke buat review? Haha. Esok punye entry la.

Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni..
~ Duduk office, tadi call Shira discuss pasal BC dia. Membalas SMS. Fikir untuk chapter 28 BBC. Pastu tulis dentuman rasa [akira mesti suka]. Hahahha, fikir untuk next dentuman rasa semua. So far ada 2 dentuman rasa dalam draft.

Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa..
- Abang Long, El, Zaff, Aril, Zefi pun ada. Jef pun ada. Macam-macam nama la diorang panggil. Ada gak yang panggil aku Ahmad Shahrul. Mana ntah dia dapat nama tu. Aku pun pelik. Pastu ada panggil aku Is sebab senang nak ingat nama itu. Ringkas.

Nota kaki: Tagged ni panjang lagi. Tapi malas nak continue. Aku buat takat ni je. Yang soalan selebihnya tu. Aku hutang dulu la erk. Hehehehe

11 comments:

FarhanaDr said...

Abang long memang hot aper kannnnn.. Heehee.. ;)

Cik Z@i Pen@nG said...

boleh ke tag buat sekerat2....adessss

saya yang suka menulis - SHAHIRA - said...

tumoang lalu yer abang Is.. eh silap.. Ah Long... ekeke :p

Saya, RUZANA said...

Haih

Saye Dh Stop Makan Pizza Sejak Diberitahu Kalori Untuk Sekeping Pizza Adalah 5000kcal!

hans said...

aku rasa zaman aku kanak2 dlu dah penah buat tag nih
hahaha

akira sendoh said...

akira suka...sgt..:)

Eazy Izzuddin said...

oh da lame x wat tag..
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

oh da lame x wat tag..
=P
xD

MissNera said...

salam bang long....

watak Audrey tu boleh jer pinjam.. tapi takmau ar jadi watak tepi jalan.. :D

mR.sYaH said...

uits.. sekerat jer.. xpe r.. ada gak.. hahahah..

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

keji!!! siap berhutang2 wakakaka