Wednesday, June 23, 2010

Wedding Nana & Angah

Dari rumah Kak Ty, aku terus gi Wedding Nana and Angah. Di Bandar Sunway, betul-betul depan Sunway Pyramid. Hua hua hua, panas tu. Sampai-sampai pengantin dah bersanding. Cess. Cepat la plak. Hua hua hua

Ni la pengantinnya. Bajunya very the classic kan. I like

Yang ni pelaminnya. Nice-nice

Wait, ni bukan tunang aku erk. Ni Yaya, kawan aku dan GF kawan aku gak. Hahaha
Justify Full
So tema untuk aku ape erk? Yang sesuai? Merah putih cantik. Tapi dah ramai sangat orang pakai merah putih. Jawa style. huyoooo. Jawa rulez. Ape pun, I like rempit.

Nota Kaki: 24 + 3 = Selamat tidur kekasih gelapku? Budus punya nota kaki...

8 comments:

Sidratul Muntaha said...

stlye jawa..
black n gold ler El oii..
woo..
takmo aku pakai dulu
ngeri seh!1
siap nak bersanggul bagai!
gilos!

[-suziey-] said...

amboih ko kemain posing ngn pantin pompuan..tgk laki dia dh jeling dh..ekkeke;P

ko buat tema oren cantik:p

wei meh tlg vote ank aku..nk menang contest ni..ahahah

mR.sYaH said...

gi wedding baju sempoi giler jer.. terbaik!

Z!eMr3j@B said...

warna merah putih memang cntik,match,nampak seri.tp kalu buat warna silver n
(biru) cyan ada pakai (tercois) ntah aku pun tak tau eja dier cmne. pun cntik gak,tp kena pandai main ngan warna lah.

Z!eMr3j@B said...

warna merah putih memang cntik,match,nampak seri.tp kalu buat warna silver n
(biru) cyan ada pakai (tercois) ntah aku pun tak tau eja dier cmne. pun cntik gak,tp kena pandai main ngan warna lah.

Z!eMr3j@B said...

merah+putih memang cntik,aku pakai masa kawin,tak malap.tp kalau ko try warna silver + biru(cyan)-ada org panggil (tercois) ntah betul tak ejaan nya.Caro gak bro.

Edy Ramanov said...

selamat pengantin baru.
Aiz Batu Campur - Tips Nak Tahu Anda Seorang Paranormal

E.d.Y said...

suka pelamin ijau..sbb aku suka ijau..hehe