Saturday, June 05, 2010

Hand Made Key Chain

Since aku takde mende nak buat, jadi hari ni aku nak promo bisnes pasal anak sedara aku ni. Rajin bebenor la anak sedara aku ni membuat bende-bende gini and jual online. Aku teringin juga nak buat. Tapi takde masa dowh. Serius aku teringin.

This is nice

So dia buat handmade key chain. Takde la mahal sangat pun dia charge. Tapi serius look cute, cute macam aku [*fitam puji diri sendiri.] Anyway, sesiapa nak order bleh gi kat her blog [link] and place order.

Comel je packing

Aku tolong promote je. Yerlah, kalau bukan aku yang tolong siapa lagi kan. Tolong anak sedara, kawan-kawan. Anyway, ni anak sedara aku yang paling sulung. umur 24 tahun. Aku umur 35 tahun. Sesuai la jadi pak sedara dia kan.

Simple but cute kan...

Teringin juga nak buat bisnes online. Hari tu rasa macam nak buat bisnes undies. Tapi entah apa cite. Dah aku eksiden semua kan. Ni bukan undies biasa ok. Tengok pun terus... [*fitam]

Nota kaki: kepada follower aku, siapa yang aku tak follow lagi, sila bagitau erk. So lepas ni boleh la aku havockan blog korang. Lagi satu, I promise lepas ni, siapa yang jadi follower aku, aku akan jadi follower blog korang. Tapi inform kat chatbox your link. Jenuh aku nak cari.

14 comments:

hans said...

comel gila
nak jadi rakan kongsi la
hehehe

FarhanaDr said...

Encik El tak boleh ke hadiahkan satu untuk saye? Hehe..

Cik SeRoJa said...

wahhh...rajinnya dia!

aimi_sam said...

come n visit..its my creation..

E.d.Y said...

hadiahkan la aku satu

mR.sYaH said...

menarik! teringin plak nak satu.. hahha..

Roronoa Zoro said...

hak3.. pening mencari follower rupanyer.. =)

El-Zaffril said...

Hans: Kau kontek dia kalau mahu jadi rakan kongsi

El-Zaffril said...

Hana: Kamu mahu kah?

El-Zaffril said...

Fatin: Orang jobless... kene buat2 rajin

El-Zaffril said...

Mimi: Nak komisyen

El-Zaffril said...

Edy: Wah... ramai dah request dah ni

El-Zaffril said...

Syah: Apa lagi... sila la order

El-Zaffril said...

Zoro: Tuh la... aku tanak la jadi blogger sombong... kalau orang follow aku... aku follow diorang