Tuesday, June 08, 2010

Bank Itu S*CK - Episode 7

Thanks for your email.

My car number W** ****. I know you can check my acc number based on this car registration number.

Just settle this morning when I call back auto finance ampang. Huh and I have to face compensation fee just because of your careless staff.

I’m so pissed off or Should I complaint to Bank Negara?


Korang tahu tak kalau korang tak puas hati dengan service bank korang boleh lodge report ke Bank Negara. Mesti ramai yang tak tahu. Sebab kalau pengguna, kita boleh lodge report ke tribunal pengguna ataupun KDNHEP. So kalau berkenaan dengan bank. Korang boleh la report ke Bank Negara. But ade prosedur gak.

Masa ni aku rasa nak claim Liquidity Damage je. Geram betul aku weh, tapi masih sabar. Aku harap la dia reply email tu hari tu jugak. Lembap nak mampos weh!


Next Entry: Dia cuak dah aku cakap nak report pada Bank Negara... [Bank Sangat Takut ok kalau ade lodge report to Bank Negara]

8 comments:

[-suziey-] said...

hmmm thanks for info..aku pn slalu gk bengang ngn bank ni..hmmm..

atty's said...

alor..org baru nak baca..ade continue lah pulak ..saje je el nie tau

oli said...

baru habis baca!! ada sambungan lagi?

El-Zaffril said...

Suziey: Dah cek the procedure... 1st kene lodge complaint kat the bank... then kalau tak puas hati... baru lodge kat bank negara

El-Zaffril said...

Kak Ty: Rileks la... pukul 4 petang karang last entry

El-Zaffril said...

Oli: Ade lagi... ade 6 lagi entry

FarhanaDr said...

ooooooo.. yeke.. baru ku tahu.. huhu..

El-Zaffril said...

Hana: Sudah tentu