Saturday, June 19, 2010

Cupcakes Paling Hot

Aku rasa inilah cupcakes paling comel yang aku pernah jumpa. Mahu order. Rasa tak kisah, janji gambar mantap. Hahahaha. Boleh aku gunakan untuk birthday party yang ke 35. Aku pun nak order cupcakes, tapi macam tak sempat je. Nak order dengan hiasan Chelsea kat atas. Ada sapa mahu buat?

Nota kaki: 28 + 3 hari saja lagi

12 comments:

mR.sYaH said...

hahahha.. ada gak cupcakes macam nih... kreatif betul otak pereka nih.. hahahahah

Frodo Baggins said...

hahahahhaa
kalau wa dapat cupcake camni
harus wa horny x sampai hati mkn
muahahahaha


>>___<<


xyah tgok blue tgok ni pun dah ckp
kahkahkah ..


wooohaaaa!

FarhanaDr said...

Burthday yang ke 35? Tak lama jek lagi kan.. Bape bulan je lagi.. Hahahaha.. ;p

Hezesuze said...

wah! i loooiiikkkkeeee...hahaha
cc nie sesuai tuk pengantin baru...ahakss!!

BLOG PUTERA YUSOFF said...

glamoue cup cakes skrg ne

attyfir said...

takyah ar tunggu sampai yg ke 35 el..huhuuh..

E.d.Y said...

xsanggup aku nak makan..huhu

Cik Z@i Pen@nG said...

ayakkkk...ini macam pon ada ka?

~ Sall said...

wowowowowo...lalu ke makan kek ni...hiihihihihi...kalau haku makan xlalu, tapi main lalu lah...jgn marah haaaaa....

Edy Ramanov said...

best lah ada cupcake cmnih. huhuhu. nak jugak.

amrina said...

kak shima buat cuppies! ;)

go to her link :

http://the-cakes.blogspot.com/

Aku Dan Teksi said...

Comel2 juga Bro rasa mesti sedap,itu yang penting