Saturday, May 02, 2009

Extra Picture for Prom Nite

Anyway, dah baca belum my Novel blog tu http://novel17.blogspot.com yang aku tulis novel atas kerahan Idea aku tu. Prolog je. Tapi amacam. mesti semua orang teruja kan nak tau. Hua hua hua. Tunggu la. Chapter 1 lagi gempak tau cite dia. Ada yang teruja sangat nak membacanya. Adalah aku lantik 2 orang editor tak bertauliah. Sebab, nak post, kene make sure everything is under control. Dan yang paling penting, orang paham apa yang cuba disampaikan dalam cite tu.

So 1st Chapter akan keluar pada 8 Mei 2009. So adakah anda semua masih boleh bersabar? Harap-harap bleh bersabar ye. Saya memang tak sabar nak post semua. Tapi satu persatu la ye.

Hari tu kan aku tak sempat nak amek pic dari Ayuni. So yang ni aku baru je cilok dari pesbook Ayuni and Ain (yang muka macam shiela majid tu). Hua hua hua

Macam team S Club 7, Hua hua hua

Masa ni semua orang tengah sibuk menari

Hua hua hua, enjoy the night ladies

Semua buat style spice girl. Aku jadi DB Wannabe

Girls yang makan semeja dengan aku

Ni my date, Ayuni (Tak ada apa-apa)

Aku saja je menyibuk

Macho siot, control-control. Jadi best man la

Macam pic yang 1st, tapi post lain plak

Aku rasa pic ni la paling smarties

Jadi model tugu negara

Terbang Pulang

Apa yang aku buat ni

Minah ni suruh aku jadi katik sikit. Bengkek aku

Hei Sheila Majid, aku lagi tinggi dari kau la.

Nota kaki: Tak sabar nak pakai baju putih merah untuk satu majlis tu. Nak beli kemeja merah. Hua hua hua.

3 comments:

rizz said...

kemaennn promnite lgikkk:p

||| PöJìé PööH ||| said...

waahhh kacak bergaya abg kiter nih!!

El-Zaffril said...

Rizz: Seronok ape prom

Pojie: Bukan selalu dapat stylo macam ni