Sunday, May 17, 2009

Tolong!!!

I really need your help readers. Esok last day untuk undian Top Superb Blogger. I'm craving for it (Boleh macam tu - Gile terdesak). Hua hua hua. So please, undi la saya di Fiq-Life (Klik sini). Minta tolong sangat-sangat ni ye. Dah tatau nak minta tolong macam mana.

Anyway, hari isnin ni aku akan upload Chapter 4 for the novel (klik sini). Tak sabar nak tengok reaksi pembaca novel aku. Anyway, dah ade orang yang baca for that particular chapter (for filtering pupose ye).

Nota kaki: Posting ni di tulis di UK

5 comments:

Cik Wanie said...

i dah byk kali vote u tau,
kalau u mennag,
u kena banje i mkn KFC,
blh??
wakakakakakaka...

wah wah wah,
x tahan tue nota kaki...
posting di tulis di UK tue,
Ulu Klang @ United Kingdom...
hurm

Nur Farhana said...

Heyyy desperate housewife.. Haha.. U got my vote mister.. Heehee.. Lotz of luck.. Kamoo boleyh.. Chaiyok2..

El-Zaffril said...

Wanie: hurmm Auji hampir memintas I... tak tahu la... Wanie... bleh iklan kat blog u suh undi I... hua hua hua

Farhana: tuh la... desperate gile ni...

joegrimjow said...

uk kat mane??

El-Zaffril said...

joegrimjow: Yang kat sebelah Texas tu