Friday, May 22, 2009

Bapak Bosan Tahap Dewa

Hari selase hari tu adalah hari kebosanan terlampau sedunia. Bapak la bosan, so lepas solat Asar hari tu aku sempat la amek gambar. Saja amek gambar huduh-huduh, buat pencemaran mata kat blog aku. Hahaha

Ni kat makmal awam

Ni plak kat work lab aku. Comel tak aku

Ni sementara nak tunggu Wak Sonto bersedia merempit bersama

Gila la aku mencari publisiti aka mencapub. Dah takde cerita sangat la tu. Haish, nak story ape pun aku dah tatau dah. Haiya sebenarnye ada. Tapi aku tatau nak mula macam mana. So aku mula dengan posting macam ni la.

Minah ni datang UPM pun tak bagitau aku. Kecik ati 4 saat

Jangan gossip apa-apa. Si kawan aku ni akan bertunang bulan depan. Jadi aku nak ucapkan selamat bertunang kepada tuan punya gambar yang aku cilok dari frenster. Minta maaf ye. Susah betul nak contact kau Cik Zaliza. Busy sangat ke kau sekarang.

Nota kaki: Selamat tinggal selamat jalan... (macam lirik last lagu selamat ulangtahun sayang la pulak)

5 comments:

Eazy Izzuddin said...

huh
sangat bohsan lately..
ok le 2 dpt ke kluar..
=P
xD

El-Zaffril said...

hahaha... eazy... i've read your sister story... was so sad of it... can't hold my tears

hani said...

gamba lompat takde ke?...hahahaha :p

Anonymous said...

haha kena byr duit royalty letak gmbr kat sini nih..hehe.wat la aksi lompat gak kat situ..membina gak camtu hehe

El-Zaffril said...

Hani: Dalam gambar ni sopan je... Hua hua hua

Zaza: nak kene bayar royalti ke?? kalau ade iklan nanti boleh saya bayar... aksi melompat dalam uni ni takde lagi.... akan di pertimbangkan