Thursday, May 07, 2009

I Love This Part


Mesti korang pelik dengan tajuk itu kan. Setiap orang ade je bangga dengan body part diorang kan. Aku plak nak tunjuk apa yang aku paling bangga dan suka sangat dengan diri aku. Hahaha, jangan fikir bukan-bukan.

Ni kalau diminta pulangkan. Aku redha je

Yang ni dari side sebelah kanan

Terima Kasih atas pinjaman tanpa faedah ini

Cuba cari bahagian mana? Hahaha, aku suka sangat bahagian Jaw (Rahang) dan juga Chin (Dagu). Aku tak pasti la kenapa aku teruja sangat-sangat dengan aku punye Jaw and Chin ni. Tapi yang pasti, setiap kali amek gambar. Aku akan berusaha untuk menumpukan lensa pada aku punye Jaw and Chin aku.

Wajah kesayangan hamba

Amboi, manjanya dua orang ni.

Ada orang teruja tengok bibir aku. Ada pulak sorang tu kata dia teruja dengan sepasang mata aku. Ada lagi sorang tu kata suka mata aku yang sepet sebelah. Ada orang cakap suka aku botak. Lagi best, Aku kurus keding macam ni pun ada yang cakap aku tough. Pelik tu. Apa-apa pun, semua orang kan mempunyai citarasa berbeza.

Semua tu aku pinjam je. Nanti sampai masa kene pulang balik. Aku bersyukur dengan semua pinjaman ini.

Nota kaki: Semua ni asli ok. Takde main suntik-suntik.


3 comments:

Nur Farhana Abdullah said...

Wow.. I love this part.. Apa-apa part pun, muka ttap muka jowo.. Hidup mat jowo.. Hak hak hak.. Tak suntik ke encik zaffril? Haaa.. SUSUK??? Tettt.. =p

rizz said...

kemaen farhana..haha susuk bgaiiii

El-Zaffril said...

Farhana: takde susuk ye

Rizz: tuh la.. semua ni tulen ok... biarlah kedut seribu... tak sanggup wooo suntik ke susuk ke...