Monday, May 18, 2009

Terima Kasih

Saya cuma nak ucapkan terima kasih bebanyak. Kenapa ye? Kerana mengundi saya la untuk top superb blogger. Gegeh ni aku mengemis undi. Hahaha. Time kasih la ye. Cik Wanie, terima kasih kerana sudi membuatkan iklan untuk saya.

My novel 17 chapter 4 dah release dah pun tengahhari tadi pukul 12.00. Any Comment? Maybe chapter tu kurang mengancam sikit. Tapi tak apa. Akan cube diperbaiki. Bosan sedikit agaknya. Tak ape. tengok Chapter 5 nanti yer... Hari khamis ni akan upload chapter 5.

Anyway, lately no good stories to share. So sangat la bosan sebenarnye nak menulis. Tatau nak tulis ape ni. Suka mesti happy. Sedih pun kena happy gak kan.

Nota kaki: Aku biarkan saja.

7 comments:

rizz said...

klu mng kene bnje hehehe

Nur Farhana said...

Tahniah 1000x.. Heehee.. Caner dpat vote tggi camtu encik zaff??? Hak hak hak.. Soklan panasss.. Tetttt..

El-Zaffril said...

Rizz: Belanje kebendenya... duit pun tak dapat... hua hua hua... semua voucher je

Farhana: Belum konpem menang da... tu cume contribute 30% je dari total mark...Anyway... tatau camne bleh dapat vote banyak2.... tttteeeeettttttttttttt

Cik Wanie said...

ala el x der hal lah,
mende kecik jer,
bukannya kena bayar pun,
lagipun tolong kwn2 kan,
hik hik hik..

kalau menang,
nak KEPCI blh?
wakakakakakka

El-Zaffril said...

Wanie: Nak KEPCI ye... boleh... Tapi P-Ja kite camne?

||| PöJìé PööH ||| said...

klo menang blanjer tau!!
penat vote nih mggunakan bbrapa pc kwn² kat opis nih!
hehehe...

El-Zaffril said...

Pojie: makasih ye pak... yang tu akan dipertimbangkan