Sunday, May 17, 2009

Only 5

[1] - 5 Names I go by:
  1. Aril
  2. Zaff
  3. Zafril
  4. El
  5. Abang
[2] - 5 Jobs I have had in my life:
  1. Petrol Kiosk pump attendance (Tunggu result spm time ni)
  2. Quality Control Inspector (Part time masa blaja undergrad, Post je gempak... tapi gaji sikit je... ape ape pun semua tu rezeki)
  3. Assistant Engineer (Masa lepas abes degree)
  4. Engineer @ Texas (best woo keje ni... rindu nak balik texas)
  5. Ejen Insurans Prudential... (Sape-sape nak beli insurans angkat tangan)
[3] - 5 Places I have lived before
  1. Rengit (Tempat jatuh lagikan di kenang... ini pula tempat dilahirkan)
  2. Bear Hill (Menetap sana sebab buat degree)
  3. Bukit jalil (Tak lama duduk situ... kejap je)
  4. UK (keje sana maa)
  5. Serdang (Sambung blaja punye pasal)
[4] - 5 TV Shows that I watch currently
  1. Alam's Story (Tengok real live tentang kehidupan masyarakat kampung johor and banyak la pengajaran dari cite tu)
  2. Amazing Race (Sebab aku memang suka rancangan ni, by the way yang Asia punye, team Malaysia tak pernah miss masuk final ok)
  3. The Biggest Loser (Memang best tengok cite ni, Aku rasa kagum tengok semangat diorang kuruskan badan...)
  4. Merlin.. (Aku memang suka cite-cite macam ni)
  5. One in a Million (Kenapa selalu peserta yang aku suka voted out yer?)
[5] - 5 places I have been
  1. Penang (Selalu bercuti gi sana)
  2. Langkawi (Dulu time kecik-kecik)
  3. Singapore (Time kecik-kecik gak)
  4. Kelantan (Makan sangat heaven ok.... dah la murah)
  5. Terengganu (Pantai cantik)
(I really need a vacation)

[6] - People that e-mail/contact me regularly
  1. Auji Samsudin
  2. Adik Natasah
  3. My Mom
  4. Zhaf
  5. Wanie
[7] - 5 of my favorite foods
  1. Pasta
  2. Pizza
  3. Chapati
  4. Ice cream
  5. Cheese bread
[8] - 5 things I would like to do
  1. Hari ni nak siapkan project
  2. Jalan-jalan cari makan
  3. beli satu baju dengan seluar yang aku minat kat Goggle... aku minat gile, tengah gigih kumpul duit
  4. Aku nak main boling la weh
  5. Karaoke kot... Bosan-bosan macam ni
[9] - 5 Things I am looking forward to
  1. Pursue my study to the highest level and own a Dr title
  2. Work... I have to
  3. Buy a house
  4. Buy a new car... Myvi manual sajo
  5. Saving investment for my retirement
[10] - 5 friends I think will respond
  1. Wan Abdul Haqq Danish
  2. Miss Harnila (Yang ni wajib di tagged selalu ye)
  3. Ilham Mansiz (Sejak ada Wak Sonto ni memang aku suka tagged orang)
  4. Siti Shorty (Lama tak tagged minah ni)
  5. Khai batu pahat

9 comments:

hani said...

ayooo..kena tagged lagik ke?..nanti sy pk dulu yer..hahaha...

hani said...

ayooo..kena tagged lagik ke?..nanti sy pk dulu yer..hahaha...

Cik Wanie said...

wah wah wah,
g langkawi masa kecik2 jer,
moh ler kita buat rombongan ke langkawi,
mau x????
wakakakakakaka......

El-Zaffril said...

Hani: Jangan Pk pk... terus buat tau

Wanie: i nak gi panjat gunung plak la wanie...

shici.shorty said...

adoiii~
xpasal2 kne ni.
nk kne cubitz ni.
wuwuwu~

rizz said...

aril? haha cm aril af lak hiks

El-Zaffril said...

Siti: balas dendam punye pasal ni... hua hua hua

Rizz: Tu dulu... sekarang takde dah orang panggil aril...

WaNz HaQQ said...

motif nak letak danish tu??
then nanti i put other's name for u too
boleh?
huh

El-Zaffril said...

Wan: boleh je... tapi bukan u suka nama danish tu ke