Friday, May 29, 2009

Rempiting: Yenna Dey

46 perkataan

Speed test

Yenna dey (sambil geleng kepala) Lambat betul aku menaip lah deyy (geleng kepala lagik). Teruk kan. Nampak sangat aku ni penulis yang sangat lembap. Untuk bos-bos yang nak ambil secretary. Bolehlag gunakan speedtest ni untuk cari secretary korang. Kalau tapi 1 perkataan seminit. Jawabnye sehari pun tak siap 1 surat kan.

Tak kisah lah bab tu, memula chapter 7, novel 17 dah siap. Semua orang kata ok je chapter tu. Aku tak kisah sangat la. Chapter 8, novel 17 Insyaallah akan siap hari ni. Tinggal sikit je lagi. Tak banyak dah tu. So akan di upload esok.

Weekend ni plan nak balik uk. Bosan plak kat sini. Pastu nak lepak texas. Weahooo. Suka sangat Texas. Pastu nak rearrange balik blog yang aku rasa dah screw up sangat2 ni. Adeh, tak apa. Buat satu persatu.

Hari rabu lepas main boling dengan member-member Lembaga Hasil Dalam Negeri. Yang tu kene highlight sikit. Sebab, untuk mereka-mereka yang tak declare pendapatan diorang. Sila-silalah bayar compound. Jangan malu-malu. Pasal boling tu takyah la cita. Takde gambar. Malas nak cita.

Saja masukkan gambar tu. Perasan apa tak? Aku botak lagi. Hua hua hua. Aku suka botak la. Nak jadi trademark sampai hujung tahun. Raya pun botak gak. Boleh kan. Botak ni seksi. Terima kasih kepada jurugambar iaitu saya sendiri di lokasi Jusco Au2 keramat.

Nota kaki: Lagu Kenanganku boleh tak?

7 comments:

Cik AniS GalaxY said...

amboi...46 pth perkataan 2 kire byk lg jgk
lbh dri 1 kan...hehehe

i LIKE botak..haha
seksi ker botak 2.
tp x seksi buat el yg tingtong..hehe

Cik Wanie said...

what???
u dah botak kan kepala u,
hurm...

u nie kann!!!!!!

apa???
lagu "kenanganku"
adoilah,
x der lagu lain ke yang oiii,
hurm

El-Zaffril said...

Anis: I memang sangat ting tong... dulu cover2 je...

Wanie: I suka botak la....

cik PELANGI . said...

oi 1
g jj takk ajak , MRAJUK xp

El-Zaffril said...

Auji: oi... selambe nak merajuk dengan aku... huhuhuhu

Nur Farhana said...

Bang zappril.. Botak licin wooo.. Bagus gak tu.. Tak panas sgt.. Sbb ada mekanisme pantulan cahaya di situ.. Arrgghhh.. Ku jeles.. Ssungguhnya botakmu itu seksi.. Auwww.. Hak hak hak.. =p

El-Zaffril said...

Farhana: Auw... you pun bleh kata camni... "I Like mat rempit"... hua hua hua