Wednesday, April 29, 2009

Wak Sonto Ku Sayang

Sayang bangat sama Wak Sonto. Memandangkan aku dah berpisah dengan My Boo, so inilah pengganti dia, Wak Sonto. Baru je aku dapat hari Isnin lepas (27hb April 2009).

Kenapa namanya Wak Sonto? Aku tatau nak bagitau nama apa. Dalam kepala otak aku nak letak nama Rudy, Reddy, Riddy ataupun ape ntah. So came out dengan nama Wak Sonto sebab no plate dia WSN. Sebab tu aku panggil Wak Sonto.

Malas nak fikir warna apa. So aku ambil je warna merah. Bagi merah Mak Ngah sikit. Tanye pendapat orang semua aku rasa tak berapa menyokong dengan keputusan aku. Aku tanye orang, semua bagi pendapat warna hitam. Takde yang bagi kaler biru ke hape ke. Last-last aku ikut je, warna merah. Cover set boleh tuka.

So inilah dia Wak Sonto aku. Hua hua hua. Cun siol, merah mak ngah tu. Hua hua hua. Enjoy sangat-sangat ni. Tengah honeymoon, hua hua hua

Merah di badan

Gold di Rim

Tapi plate number kene tutup ye. Keselamatan ma

Kepala dah fikir nak modified. Hua hua hua

So masih boleh di consider mat rempit lagi ke. Dulu biru. Sekarang merah la plak. My Boo? Dah selamat kot pada orang lain. Hua hua hua. Masih mood honeymoon lagi ni. Syiok bangat ni ha.

Aku dah masukkan semua hasil tulisan aku kat blog http://novel17.blogspot.com so dah ade schedule la. Setiap hari Jumaat akan kuar chapter baru. Jangan terkejut ye dengan cerita aku. Semua adalah rekaan semata-mata. Hua hua hua.

Ok la. Apa-apa pun. Enjoy

Nota kaki: Buat rawatan intensif selama 6 bulan. Haish

3 comments:

rizz said...

jawa nye hahahha

DatinDiaries said...

hhehehhehehheeh

El-Zaffril said...

Rizz: Mesti ar... El kan jawa gak

Datin: gelak je ke datin