Thursday, May 07, 2009

New Style

Memula, jangan lupa esok 1st chapter novel aku akan keluar. Pukul 12.oo tengahhari 8th May 2008. So enjoy reading ok. Sape2 yang tak pernah baca. Bolehlah singgah ke blog novel aku http://novel17.blogspot.com

Hari isnin lepas (4th May) aku try nak ubah my style la for next few month. Maybe sampai hujung tahun kot aku berstyle begini. Sebab aku suka style macam ni. Hua hua hua. Style ape tu yer? Jeng jeng jeng.



BOTAK!!!
Aku masih lagi macam dulu walaupun botak

Senyuman seikhlas mungkin ni. hahahaha

Full picture. Jangan ade yang mandrem plak

Hahaha, Terkejut tak? Lama dah aku tak botak. Aku rasa dekat setahun gak la aku tak botak. Best ape botak. Low maintenance. Budget aku pun sangat la kekurangan sejak akhir-akhir ini. Huhuhu.

Mungkin kelihatan pelik. Tapi aku tak kisah pun. Aku suka je botak-botak macam ni. Apa-apa pun. Aku tetap enjoy dengan hidup aku. Nak kata enjoy sangat tu tak adala. Cuma aku bersyukur dengan apa yang aku dapat.

Nota kaki: Dapat sms "** hensem gile **" selebihnya sms itu dikategorikan censored. Hua hua hua. Yang penting ni bukan skandal ok. Aku tak main la ade skandal. Tunang satu tu cukup la. Lain tu kawan je.

6 comments:

Nur Farhana Abdullah said...

Hak hak hak.. Hensem gilos? Sape la yg brkata gitu kan.. Entah2 you msg diri you sndr kot.. Wawawa..

*jgn sentap atas knyataan di atas encik zaffril..haha..*

rizz said...

kemaen botak g

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

pakcik el sudah botak! :p

cik PELANGI . said...

asal botakkkkkkkkkkkkk ??!

El-Zaffril said...

Farhana: Takde la cik... semua itu benar-benar belaka...

Rizz: Ngeee

Anuar: Biasa la nuar.... trend

Auji: Saja suka-suka

El-Zaffril said...

Farhana: Takde la cik... semua itu benar-benar belaka...

Rizz: Ngeee

Anuar: Biasa la nuar.... trend

Auji: Saja suka-suka