Wednesday, May 27, 2009

Rempiting: Sesak Napas

Huh, Sesak napas menyiapkan chapter 7, Novel 17. Idea dah ada. Masa serius shit memang tak ada nak buat. Memandangkan bos takde. Apa lagi, sambung la menulis. Kalau idak memang jangan harap la nak menulis kan. Malam memang pun tido sikit je. Kepala penuh bende memikionye. Sabo la jang. Dugaan den jo tu.

Aiks, apesal terbahasa nogori pulak tu. Kang tak pasal-pasal ade yang termelatah masak lemak cili api kang. Hua hua hua. Taku takut.

Huargh, ngantuk sangat ni. Mata pun dah macam panda. Malam balik pukul 1@2 pagi. Then mandi-manda. Pastu tido dalam pukul 3pagi. 6.30pagi dah bangun, siap-siap nak gi kampus semua. Hujung minggu plak ada hal macam-macam. Malam minggu lagi la ade. Hahaha

Tak ada story nak cite la. Banyak bende yang kene simpan sendiri-sendiri. Nanti ade story lagi aku cite. Lagipun kepala tengah tensen ni.

Ha, tensen-tensen ni, apa kata kau baca blog kak senduk. Aku tak jadi follower dia. Aku just baca je. Hilang tensen dapat bahan gelak-gelak. Hahahah

Nota kaki: Ada satu cite lama aku nak story. Bahan gelak-gelak. Yang penting aku cuak timetu

4 comments:

Cik Wanie said...

wakakakakakaka,
tetiba kan,
tercakap bahasa NOGORI,
sesuatu sgt kannnn,
ops x blh ckp lelebey,
kang ada org tue "sentap" 40 jam,
hilo ko apo,
wakakakakakaka...

:)

El-Zaffril said...

Wani: Tak larat nak layan

Cik AniS GalaxY said...

amboi...negeri2 nie awatnya
ckp la bhs melaka plak..haha
tiber...je kan.

kak senduk is the best
go go kak senduk

El-Zaffril said...

Anis: Sekali sekala Anis oi...