Monday, May 04, 2009

Tag Dari Miss Snow White

Rules and regulations:
1)Make a list of what u want for your birthday
2)The list should be 10 numbers
3)post the image of this award to your posting
4)give it to 10 frens of yours

Let the rockets rock...

1)Make a list of what u want for your birthday
  • Kalau boleh aku nak Honda CBR yang 600cc. Tu pun dah kira ok la kan. Kalau wish list lain la. Ni just for the besday.
  • Aku nak satu kek. Dah lama takde besdey kek.
  • Tapi takde la aku nak celebrate grand-grand. Doa selamat utk aku dah la. Then makan piza. Aku ni hantu makan Piza.
  • Kalau boleh, everytime besdey. Aku nak la orang tersayang ada disebelah aku. Adeh, banyak orang yang tersayang ni. Har har har
  • Kalau boleh time besday ni nak celebrate dengan orang-orang yang sama tarikh lahirnya dengan aku. Kan best
  • Aku nak moto kapcai yang best. Ok kan, merempit katanya buat koleksi maa
  • Nak perfume 1 bleh tak?
  • Nak seekor kucing bleh tak. Nak bela
  • Nak hadiah la
  • Nak tiket kapal terbang bleh tak?
2)The list should be 10 numbers
  • Was it 10. Yes right
3)post the image of this award to your posting
  • Tak perasan plak ade image
4)give it to 10 frens of yours
  • Adik
  • Auji
  • Rizz
  • Hana
  • Amir
  • Wan Haq
  • Ntah la. Cukup kot

3 comments:

Nur Farhana Abdullah said...

Encik Zaffril.. Mana image award utk tag nih.. Anda telan eh? Tak baik tau simpan sowang2.. =p

sayalahfaizul said...

besh nye birthday party. saye x pernah sambut birthday sepanjang umur saya 23 tahun setengah. yang saya ingat, kawan baik saya pernah berikan tabung doraemon semasa di tingkatan 2 (simpan sampai sekarang), dan sewaktu di tahun 3 di UM, kene tepung+telur... adoi... berkerak rambut saye...

El-Zaffril said...

Farhana: Ntah la... saya pun tak dapat award tu... pelik betul

Faizul: Saya pun tak pernah sambut... hahahha