Friday, May 15, 2009

Mewarnakan Bulu (Sesuatu sangat)

Memula dapat email ni. Aku takde la terkejut sangat. Tapi bila scroll ke bawah. Masya Allah, cunnya kucing-kucing tu. lagi cun dari orang yang warnakan rambut kononye berangan nak jadi omputih. Hua hua hua. Selambe badak aku ni kutuk orang...

This one, black and beautiful. Aku suka colournye yang simple and tak sarat sangat dia punye corak.

Macam betina jalang... boleh?

101 dalmation. Hua hua hua, suka cite tu

Eh, anak ikan ke tu?

Masquarade party ke?

Ni lagi satu... cun gak gi masquarade camni

Keji gile buat jubo kucing macam ni

Yang ni sexy sikit...

Jantan buaya darat

Ni untuk holloween

Arabian night

Budget aku takut la jadi cheetah

Alololo, comelnye

Muka kucing tu tak tahan

Kurus keding... macam sape erk?

Macam binatang ape erk... aku lupa

Pirates of the Carribean

Obama punya kucing?

Jelitanya

Raja bersiung... Hua hua hua

Pretty women

My love patsy

Santa... mana hadiah aku

Scottish punye kucing

Ni dari jarak dekat

Casper... Hua hua hua

lawa plak kucing ni warna macam ni

Drag queen for tonight...

5 comments:

♥♥me ~ cik sara said...

waaaa..comelllnye sume3..
n unik sgt..
asenye kat mesia ade ke ekk? huu

rizz said...

makk aii kucin pon diwarnakan heheheh

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ni dah bukan satu kesenian tapi dah penganiayaan...hazab lah org yg buat kucing macam ni!

El-Zaffril said...

Cik Sara: Tuh la... suka bangat...

Rizz: Bukan rambut sahaja boleh warna... bulu pun boleh... Apa kata Rizz warnakan bulu... mesti cun... (Larikkk)

Anuar: menyeksa ye macam tu... tak pasti la menyeksa atau ape... tapi kalau yang over doing it memang menyeksa I gues

~Ery~ said...

kucing tuh buh cat ka??
hehehe...:P
anyway...
nice blog...
salam singgah here:P