Thursday, May 28, 2009

Aku nak hadiah

Aku nak hadiah besar ni time birthday, boleh tak? hahaha, gile la aku nak hadiah besar ni. Yer la. Best ape peluk. Nak kawen and peluk bini, aku belum sedia lagi. Hahahaha. Tapi jangan fikir bukan-bukan.

Aku bukan ape. Saja je tu. Huhuhuhu saja selak album gambar lama. Terjumpa gambar ni. Masa ni muka aku teruk penuh dengan jerawat. Hurm, siap ada yang tegur aku kene chicken pox ke? hahaha, aku cakap jerawat. Diorang kata, awat jerawat teruk sangat. Hahahah

Nota kaki: Ni Memori Cinta Luka katanya

6 comments:

Cik Wanie said...

mak ai,
nak teddy bear besar nie,
celah mana nak cari nie,
hurm.....

nota kaki tue yg x tahan,
perlu ker Memori Cinta Luka???
wakakakakakaka

next song plzzzzzzz

Gieyana said...

wakakaka..teddy bear tue besau gila...kalau anak akak mesti dh takut daaa....
~ x per, kejar cita2 dulu br cari bini yer...

El-Zaffril said...

Wanie: Ada orang cakap... boleh dapat celah bedah

Kak Gie: anak akak konpem la takut... sebab dah nak dekat size saya dah.... by the way... saya dah vote... tatau betul ke idak

rizz said...

kemaenn nk bear beso lg hahak

rizz said...

kemaenn nk bear beso lg hahak

El-Zaffril said...

Rizz: Dah cari lagi besar... tak jumpa... yang ni la paling besar...