Monday, May 25, 2009

Rempiting: Edisi Melompat Lebih Tinggi

Awal-awal dah upload gambar macam ni. Hahaha, saja nak tunjuk muka yang tak hensem tu la. Hua hua hua. Promote lagi, Novel 17 jangan lupa baca. Dah upload chapter 6. Tengah gigih menulis chapter 7 ni. Nak kene Upload hari rabu. Then chapter 8 hari sabtu. Adeh, sempat ke aku nak buat ni.

Sebelum majlis makan malam perpisahan dengan budak final year tu, Muhammad Jeffri Sia bin Abdullah dengan Gustav Tee bagi kami semua dalam lab present. As a token of appreciation la. So aku apa lagi, terasa macam tak sedap hati la, dapat hadiah dari junior, tapi senior kerek nak mampus. Tak bagi hadiah pun.

So jenuh-jenuh fikir, aku pun timbullah dalam idea aku. Bagi hadiah gambar kitorang with the frame. Cantik ape gambar begitu. Hahaha.

Memula cari port baik punye.

Lepas tu aku pun ape lagi. Turun gi port la.

Amek gambar baik punye tepi tasek.

Posed tepi tasek lagi. Yang ni closed up.

Naik atas stage kat arena tu.

Smart ar kinot gambar yang kau amek ni. Lain kali aku import kau lagi erk. Pic macam ni ok la.

Akhir sekali. Melompat la. Macam tak biasa plak. Hua hua hua

Dan hasilnya. Macam gembira je diorang dapat hadiah dari kami ni.

Ada orang komplen, kenapa la asyik melompat je. Anyway aku tatau la kenapa aku ni suka saja nak melompat. Tapi memang baru nak belajar pic melompat2 macam ni. Jaguh lompat tinggi and lompat jauh masa sekolah rendah katanya. Jadi, nak tibai melompat je la.

Nota kaki: Aku nak botak lagi. Kutuk la kalau nak kutuk. Aku tetap nak botak.

2 comments:

rizz said...

kemaen nk terbang tinggi hahaa

El-Zaffril said...

Rizz: Memang akan terbang tinggi sangat2... hua hua hua