Friday, May 15, 2009

Thanks Sia and Tee

Aku dah upload chap 3 novel aku. So how? dah baca? Hua hua hua. Chapter 3 ni takde la seram mana. Biasa je. Tapi korang tunggu la. Setiap apa yang aku tulis akan ade sebabnya. Huhuhu semua akan ade kesinambungan. Kisah Hana, Kisah Cikgu Azizul, Anis, Azim, semua akan aku kembangkan. Jangan risau k. Jangan lupa baca Novel aku (Klik Sini)

Minggu lepas aku dapat la special present sebagai tanda kenang-kenangan dari our junior, Mr. Gustav Tee dan juga Muhammad Jeffri Sia bin Abdullah a.k.a. Jeff Sia. Thank you so much for the gift. We really apreciate it.

Anyway, kitorang dah prepare gak hadiah untuk depa. Memandangkan diorang dah grad kan. For sure la ade hadiah dari abang-abang and akak-akak kesayangan diorang ni. Huhuh, Aku akan berikan satu hadiah yang simple tapi sangat bermakna ye. Nak tau apa, tunggu...

Nota kaki: Tak tahu la birthday nanti dapat hadiah ape...

3 comments:

Cik Wanie said...

wah wah wah ,
dapat hadiah,
nak jugak satu,
huk huk huk huk..

rasa mcm nak tersenyum bila u tulis tang nota kaki u tue,
hik hik hik

Cik AniS GalaxY said...

sila la perkembangkan watak 'ANIS' 2 ye..huhu
pastikan ANIS mkn cantik...

teruskan berkarya el
caiyok!
caiyok!

El-Zaffril said...

Cik Wanie: i pun senyum gak... sentiasa terseyum... hua hua hua

Anis: Dah cube sekmbangkan sebaik mungkin... jangan risau... semua akan jadi baik... Hua hua hua