Sunday, May 17, 2009

Tagged dari Miss Hani

1. Jenama handphone anda? Dan sila googlekan imej handphone.

=> Sony Ericsson w850i

2. Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
=> Dari bulan 4 tahun 2007 kalau tak silap. Dah dekat dua tahun. skrg dah malas nak tuka-tuka hp. Apa yang ada je la.

3. Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut.
=> Pakai default Walkman punye Themes. Sebabnya Malas nak letak wallpaper ape ape

4. Berapa jumlah ‘contacts’ yang terdapat di dalam handphone anda?
=> Dalam phone sendiri ade 617 Number... Dalam sim card ade 413 (Gigih cek ni)

5. Sila masuk ke ‘contacts’ dan pergi pada huruf M. Berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf ‘M’?
=> 58 Orang... banyak gile... jenuh aku kira

6. Sekiranya diberi peluang, nombor telefon artis mana yang anda mahu? Kenapa?
=> Rozita Che Wan... Sebab aku nak sms dengan dia tiap-tiap malam... Hua hua hua (mengayat jadi bini katanya)

7. Berapa jenis handphone yang anda telah guna, selain handphone yang terkini?
=> Kira-kira ada 6

8. Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?
=> Sekarang gune maxis... at the same time guna gak celcom.... Maxis sebab ramai orang gune... celcom sebab coverage dia bagus banyak dari maxis yang connection dia tahap Hanjssss....

9. Soalan terakhir.. Nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?
=> Apa yang aku set ye... aku takde gf... tapi aku ade orang yang aku sayang.... so tak perlu la jawab soalan ni ye

5 comments:

hani said...

tahniah n terima kasih kerana menjawab tagged ini yer..:p

hani said...

tahniah n terima kasih kerana menjawab tagged ini yer..:p

El-Zaffril said...

Hani: Sama-sama... nanti tagged saya lagi ye

WaNz HaQQ said...

yezza saya tahu saper nama org yang dia syg...

begin with

....

El-Zaffril said...

Wan: Tiada lagi cinta