Wednesday, July 09, 2008

Let the game begin

Baru lepas menyiapkan assignment yang telah diberikan oleh Dr. Saiful Bahari. Penat tak terkata. Pening pun ada. Kepala pun blur sebenarnye. I know nothing. Damn it. I really serius. Aku tatau ape yang aku buat. Ape-ape la. Janji aku dah siapkan. Kalau dia minta esok, tinggal submit je. Huh. Penat bangat siol.

Esok plak kelas pukul 8.00pg. Konpem merempit lagi la jawabnye. Hope tak hujan. Itu je aku mintak. Lain tak kisah. Lagi satu, minta-minta aku selamat perjalanan pegi dan balik. Amin.

Hari ni pegi kelas dah tak cultural shock lagi. Yer la. Dah biasa dah kan dengan subject tadi. Aku rasa, I need to prepare something before the class. I should ask the lecturer the teaching plan so that. Bila aku pegi kelas takde la blur je.

Cume hari ni takde pic menarik aku sempat ambil. Sebab aku kat kampus sekejap sangat. Cuma sejam. Lepas tu terpaksa bergegas ke tempat lain. Nanti kalau aku sempat, aku amek lagi gambar k. Dun worry, kat sini tempat dia cun melecun woo. Memang puas hati la.

Esok sama kelas dengan Hans Isaac lagi. So Hans, jumpa di kelas esok. Anyway letih siol. Penat blaja kat kampus yang sangat besarla gedabaknye. MMU dulu kecik je. Kat sini MasyaAllah. Engineering campus dia sama besar dengan MMU. Cube la korang bayangkan betapa keciknye MMU and betapa besarnye my current University. Syiok-syiok. Nasib baik la gua ade moto. Kalau tak, sure kene naik bas. Aiyak. Perkara yang kalau boleh akan aku elakkan.

Ok la. Gua mahu tidur dulu. Selamat malam. Adios...

1 comment:

shamdean said...

shamdean :: pulai indah @ eco living with a touch of class :: erm... kan aku dah kata...study master lagik senang banding degree... teruskan usaha beb... aku ingat nak wat double master amik pendidikan...tapi budget dah habis untuk rumah lak... habis banyak nih... ko sponsor aku leh...ahaks...