Wednesday, July 30, 2008

GMBees and their hair style

Hari ni as usual la lepak2 makan dengan GMBees, for the last 2 days la. Lepas ni dah tak keje kat sini lagi la kan. Lepas ni study sepenuh masa. So tengah dok lepak-lepak makan, macam best plak kalau aku post pasal style rambut each and everyone. So layankan je la rambut depa ni

Enol, seorang pendandan rambut yang success

Butang dengan rambutnye yang sudah siap didandan oleh Enol

Wira dengan style rambut tajam depan pucuk bontot itik sedang mengambil gambar Butang yang siap didandan

Takkan tak siap lagi kot adjust rambut si Butang ni

2 rambut berbeza, Faredi dengan style rambut ‘guna jari pun boleh’ dan Butang dengan style rambut gula-gula kapasnye


Enol engineer style merangkap pendandan rambut yang success, bergambar dengan hasil kerjanya, rambut Mr. Butang

Wira, jangan gelak

Syaari, seorang tech yang sangat stylo di TI. Jerawat kau dah elok belum?

Imran ni tibe-tibe nampak stylo gak

Mr. Alam yang hensem sebenarnye. Dengan style rambut botak

Ya Allah enol, udah-udah le tu adjust rambut Butang

Herol control macho. Rambut static tang tu gak. Awat termenung jauh ni

Aku lupe nama mamat pendek ni. Padahal ahli GMBees gak. Najib ke hapa ntah nama dia

Mie budget comel la tu. Ahaha

Ni ape kes ni. Tapi smart la beb. Bibir nipis, janggut tebal, misai tebal. Mesti Norma suka


1 comment:

Hijrah1429 said...

kelakar gambar2 tu. Saja...akak pun ambik master gak kat UKM...sama habis des 2009. Takper belajar betul2 yer sma grade on time...teruk gak belajar master ni,kan?

tq...