Thursday, January 01, 2009

Pokemon Team Rocket

Community Blogger Team Rocket telah dibuka secara rasminya pada waktu post ini dibaca oleh anda.

Nama: Pokemon Team Rocket
Motto: Prepare for trouble and make it double.
Logo: Takde lagi (Ada sesape free tu tolong buat la ye, saya sangat busy dengan project sekarang)
Official site: Takde sape nak wat maintenance. (Kalau ade yang willing, MOJ)
Office: Kalau dah ramai sangat baru buat opis la.
Aktiviti: (Cadangan sahaja)
1. Official lounching of Team Rocket. Most probably bulan February la ye. Mengikut perkiraan saya. Masa ni saya nak buat potong kek je la with among our members la. Plus saya nak buat karaoke. Weahooo... Best Best Best
2. Kalau boleh nak buat bercuti la. Pangkor ke. Tioman ke. Pantai pun ok gak. Tak perlu la lama-lama. Paling max 3 hari 2 malam. Yang ni cadangnye bulan-bulan.

Ahli2 Jemaah Pokemon Team Rocket:
1. Aku la register dulu, sebab aku yang tubuhkan
2. Nurul Erna Dewi - Registration salah tempat la Erna. Orang suh anta komen tempat lain. Aiyak, tapi tetap di terima la kan
3. Fendi - Blogger politik kegemaran. Hehehe, dia yang cakap kat aku suh postpone tarikh tutup.
4. Khairuddin - Blogger yang katanya seorang. Tapi tengok macam ramai je. Hahaha
5. Fatul Akrul Ramli - Kamu juga di terima. Keh keh keh resume hantar kemudian ye.
6. Adi Yuseri - My best friend ni pun nak join gak. MOJ.
7. Najib - Mamat jiwang yang budget comel. Tapi memang comel pun. Keh keh keh
8. Afiq - Boleh je kau nak join. Aku takde hal. Memang open.
9. Amir - Yang ni anggota team rocket paling muda la. Don't worry, takde main buli-buli k

Anyway Pojie dengan Anuar ade gak anta komen. Tapi tak sure la. Sebab diorang dah ade team diorang. Tak apa la. Ape-ape pun, Team rocket sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda k. So we'll keep update on each activity.

Untuk Jemaan Rocket semua. Kalau korang ade cadangan aktiviti yang menarik. Dialu-alukan untuk memberikan pendapat korang gak. Sebab tak semua aku yang buat. Hehehe. So untuk itu. Setakat ini sahaja Team Rocket. Nanti ape-ape aktiviti, I'll keep update ok.

3 comments:

HaQQ said...

Ellop..

Tahniah di atas kewujudan team baru ini.. Moga kalian sukses and sentiasa berblogging. Ramai jugak ahli team rocket..

Duke Luce Dell'amore said...

nuar htr komen bkn nk join tp mmg dah jd kewajipan komen setiap entry kekawan...kikiki :p

Najibijan said...

Weaaahhhooo ... Wa sudah jadi member team Rocket ... Rock-it Rocket !?! ....