Wednesday, December 31, 2008

2008

Few thing I should remember on 2008

Jan - Aku rasa bulan ni paling bertuah bagi aku sebab aku dapat memiliki apa yang aku idamkan atas hasil usaha aku sendiri. Which is kereta aku la, My Bee.

Feb - Masa ni aku buat keputusan paling dahsyat la rasanya. Dengan membuat keputusan untuk sambung blaja. Weahoooo. Masa ni adik aku tunang. Terasa macam dah tua sangat dah aku ni kan. Hurm.

Mac - Tak hengat la

April - Yang paling aku ingat masa bulan April ni. Aku dapat offer keje. Pastu aku keje 4 hari je. Hahaha. Burn siol. Tensen keje kat situ tu. Bulan April gak, my best friend Adi Yuseri sah menjadi suami Amzatul Liyana.

May - Tak hengat gak

Jun - Bulan ni macam-macam berlaku. Aku putus cinta. aku temui cinta baru. (Selambe bangat, dalam masa dua minggu kalau tak silap). PD trip yang menyeronokkan oleh MMUians, pastu Aku accident.

July - My new life as a student. Masa ni baru register masuk. Masa ni jadi mat rempit semula. Hahaha. Nak buat camno. Kete dah takde. My birthday pun masa ni gak. Bulan yang paling best aku rasa.

Aug - Bulan ni plak my best friend Faizal Raup kawen. Hurm, masa ni terasa gak la. Dua2 kawan baik aku dah kawin. Aku je yang macam ni lagi. Pastu for the first time in my life aku cukur kepala aku botak. Hehehe

Sep - For the first time kat KL ni duduk sendiri. Berdikari. Susah gak ye. Dulu baju semua maid yang basuh. Sekarang all the thing kene buat sendiri.

Oct - Birthday my mum yang sangat meriah. I will remember sampai bile-bile. Somebody hurt me.

Nov - I got A in my exam. Yeah

Dec - Finally I start working on my research. Untill now. adeh. letih blaja dah. But this is the path that i choose.

3 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

gud luck in 2009! nnt dah graduate, leh ajak geng sayap hadir konvo... :)

Anonymous said...

utk jun tu..hmm 2 minggu jer..hampeh..x membina langsung..hahaha

Anonymous said...

So bila nak abis blajar nie???? ishh jangan cepat2 sangat tau.. tunggu daku disini... penat nyer biler keje sambil belajar.. bila la nak abis blajar nie.. ishhhhh2