Saturday, January 31, 2009

I'm a Beautiful Girl

Saja je propa dengan tajuk itu. Teringat lagu "I'm a Beautiful Girl" untuk cite "100 pounds Beauty" bile buka email ni. Pernah tak tengok iklan subaru Versi lelaki Seksi. Susah woo nak dapat. So aku nak tunjuk kat korang la. Kisah subaru itu.

Memula mamat tu usha je kete tu.

Dah mula posing dah (Agaknye Rizz pose camni ke... larikkk...)

Ape la rasanya gesel camtu erk (Lucah tak ayat ni)

Try lompat. Bergegar tak... (Tinggi gak dia lompat walaupun gems)

Tayang bontot... budget tonggek, punggung lentik macam ZZ la tu...

Ape punye sengal daa mamat ni...

Bantal aku la weh... bagi balik

Macam charlie chaplin... tapi mana baju kamoo

Melentikkan badan supaya jadi macam Aizam...

Badan camni pun bleh jadi model. Aku yang mantap ni pun sampai ke hari ni tak jadi model lagi.

Nota kaki: Makan hati la Rizz tengok mamat ni jadi model.

1 comment:

myZone | When Anuar opens to public said...

HAR HAR HAR...hungga hungga hungga :p