Monday, September 22, 2008

Saya bukan model wannabe

1. The person who last tag you is:
- Tag sebelum ni Rizz, pastu yang ni pun Rizz gak. Haiya, orang busy la nak buat Tag. Tak apa. Gigih sikit.

2. Your relationship with him/her is (Ni refer soalan 1 kan. Pening aku bila jawab soalan bawah)
- Geng Sayap kanan bloggers.

3. Your five impression of him/her :
- Baik
- Suka senyum
- Rajin tag horang
- Ntah
- Tu je kot

4. The most memorable thing he/she had done for you:
- Haha Rahsia la kot (Artis bangat jawapan ni)

5. The most memorable thing he/she had said to you:
- Ntah, ape aku borak dengan dia selalu pun aku tak hengat

6. If he/she become your lover, you will:
- Ni soalan paling gile. Kalau aku become his lover maka aku jadi 'teeetttt' [Censored]

7. If he/she become your lover, thing he/she has to improve on will be:
- Teteknya la kot. Wahaha, pastu renovate yang bawah la. Betul ape. Takkan aku nak bercinta dengan laki kot. Lu pk la sendiri

8. If he/she become your enemy, you will:
- Ambil M16, and you know what I do then

9. If he/she become your enemy, the reason will be:
- Kerana dirimu begitu berharga [model katanya]

10. The most desired thing you want to do for him/her now is:
- Apa erk. Tak ada kot. For the time being la. Kata rakan blogger. Aku rasa kalau ada lagi tag aku tulis nama dia jer la memanjang. Baru hang tau Rizz. Siap la hang aku dok tag hang je pas ni.

11. Your overall impression of him/her is:
- Haha, takde kot. Kalau Cik Anis tu boleh la nak impress

12. How you think people around you will feel about you?:
- Likeable... agaknya la kot.

13. The characters you love of yourself are:
- Funny in a serious faces. Never stop smiling. I love the way I am now and also I love the way I be.

14. On the contrary, the characters you hate yourself are:
- Aku ni susah sikit nak paham orang. Kadang-kadang orang merajuk aku ingat dia gurau. Hurm

15. The most ideal person you want to be is:
- Kalau boleh mesti la aku nak jadi macam Tun Dr. Mahathir (Pasti negara aku membangun dengan sangat mantap), bukan hancoss macam sekarang. Porak peranda sial. Siap Cik Anis bleh kene rompak. Camne tu? Sapo nak jawab?

16. For people that care and like you, say something to them:
- I love you so much and make all the 6 years of waiting worth

17. Pass this quiz to 10 persons that you wished to know how they feel about you :
- Banyaknya sampai 10, ok ok
- Adik Natasah
- Shikin Comel lote
- Azmi aka Abg Six Pack kite (Propa sangat kan)
- Hazimin (bukan dia layan pun tag-tag ni)
- Salmi (on behalf Anas sekali la yer)
- Wan Imran (Nanti merajuk plak tak tulis nama dia)
- Neng (Model Wannabe macam Rizz gak, lupa plak Tahniah menang innershine hari tu)
- Laili (Donut-donut, sila buat tag sambil makan donut ok)
- Erna (Jangan lupa, hari ni I ada special event)
- Najib (Saya tak sangka boleh selalu terjumpa awak, tapi tak kisah la, saya enjoy jumpa dengan awak. Cheh macam bercinta plak aku dengan najib kan)

18. Who is no.6 having relationship with?
- Tak pernah nak amek tau. Takkan nak jaga tepi kain orang kot.

19. Is no.9 a male or female:
- Female la. Nama pun Erna. Takkan la laki kot. Kalau lelaki sesuatu sangat

20. What is no.2 studying about?
- Bisnes Admin kan Shikin

21. When was the last time you had a chat with no.3?
- Tak pernah sms hokay...

22. What kind of music band does no.8 like?
- Dangdut kot. sambil layan gelek donut

23.Does no.1 have any siblings?
- Aku la antara siblingnye

24. Will you woo no.3? why?
- Bagi standing obviation sebab dia ade six pack... wah Azmi... propa sangat kan

25. How about no.7?
- Neng... Kenapa dengan neng...

26. Is no.4 single?
- Single rasanya. Hazimin. Kamu single ke? Tapi ramai jer nak kat kamu kan. "Awak-awak, terima kasih yer awak". Geli geleman sekejap

27. What is the surname of no.5?
- Abdul Latiff

28. What’s the hobby of no.4?
- Hazimin ni sukabuli student dia... weahooo... selamat bagi quiz k

29. Does no.5 and 9 get along well?
- Salmi dengan Erna ok jerk

30. Where is no.2 studying at?
- Dulu MMU. La ni pakcik tak tau k. Maybe kat bostwana la kot.

31. Talk something casually about no.1:
- Casual ye. 1 perkataan boleh. Katik

32. Have you tried developing feelings for no.8?
- Never la. Bercakap dengan dia pun jarang.

33. Where does no.9 live at?
- Adeh pening aku nak refer2 soalan ni. Bukit Jalil dengan Bandar Putra Mahkota

34. What colour does no.4 like?
- Ntah, Hazimin suka kaler gold yer. Duit katanya

35. Are no.5 and 1 best friend?
- Ape punye soalan daa... mana la depa kenal antara satu sama lain

There’s No 36 to 39~ Duh! (Bodoh la sape yang create tag ni. Tak reti tulis no ker?)

40. Does no.1 have any pets?
- Ada... anak ikan

41. Is no.7 the sexiest person in the world?
- Kalu sexy mungkin boleh jadi macam beyonce la. Tapi aku tanak. TTTEEEETTTTTT

42. What is no. 10 doing now?
- No 10 si Najib. Mana la aku tau dia buat ape. Yang aku tau study le.

p/s : jenuhh jawapp hahaaa

5 comments:

Ir.rIZZ IrHAmy said...

haha pndai bg jwapan erkk:p

Muhammad Hazimin Wahab said...

tag tu apa ya, hahhah

you are now in my zone said...

kemain censored word d bulan ramadan al mubarak nih :)

nshikin said...

adakah saya di tag?

*musykil neh.. :-?

Najib said...

Pakcik sengal ... Model Wanna Be ? ahaks ... kite kawan kan ? ehehheheheh