Monday, December 22, 2008

Promosi Jualan Murah Hujung Tahun

Propa lagi. Aku ni tak sesudah propa. Yer ke propaganda aku lagi. Idak le. Ni nak promote barang sikit. Bukan aku punye barang la. Member rapat di Library MMU dulu (member study final exam la senang cite). Dia sekarang buka online bisnes. So dia suh la aku promotekan barang-barang yang dijual iteww (macam rizz punye stail tulis sikit).

So ape yang di jual, korang boleh cek and kat sini. Antara barang yang dijual adalah handbag dan wallet. Dari kalangan LV (Lois ape ntah), Chanel (lebih kurang channel astro tu la), Coach (bus express), DKNY (Donna ape ntah yang aku tau ending dia New York), Anya Hinchmarch (ni brand Japan ke Iza) DLL (maksudnye dan lain-lain lagi kalau sape tak gheti). Anyway Kalau berminat boleh la contact Ms. Iza di 012-3911759 atau email di qiqinz@yahoo.com.

Sebelum terlupa, gred barang-barang ni dari A hingga ke AAA. bab gred-gred ni aku tatau. Nak bagi markah student aku tau ler. So with that aku letak la few picture ok. Enjoy your window shopping.

LV handbag, aku suka yang ni. Sesuai untuk mak aku la

Wish that I can give this Chanel to my sayang as the birthday present (kalau mampu la)

Coach yang ni menarik gak

This Anya Hindmarch macam best je

DKNY ni ade dua. Nak buat isi ape ye. Tengah fikir 7 saat ni.

Nota kaki: Berangan je nak semua. Gaji sebulan nanti belum mampu pun nak beli 1. Hehehe

2 comments:

rizz said...

kah2 kemain nme aku kna petik gak:p haha

you are now in my zone said...

el nak 8! huahuahua :p