Tuesday, December 23, 2008

Community: Team Rocket


[STICKY MODE ENTRY: New entries below this posting]

[Sticky mood until 23rd December 2008 @ 11.58AM]


Aku bercadang untuk membuat community bloggers. Ok tak korang rasa. Sebab aku rasa bloggers pun perlu ada community sendiri. Friendster dengan Myspace pun ade community and gathering diorang. So aku bercadang nak buat Community blogger la.

So bagi pendapat korang dulu la. Sama ada ok atau tidak. Kalau tidak, aku tak jadi la buka community dan tak akan membuka community blogger. Yang dah ade community pun boleh je nak join community ni.

Nama: Team Rocket
Motto: Prepare for trouble and make it double.
Logo: Takde lagi
Official site: Takde sape nak wat maintenance
Office: Kalau dah ramai sangat baru buat opis la
Aktiviti: Cadangan pembukaan secara rasmi community ini secara rasmi dan juga gathering cuti 2 hari 1 malam. Setakat ni itu sahaja la

Kenapa team rocket. Inspirasi dari team nakal dalam cite pokemon. Kenapa motto begitu, sebab team rocket dalam pokemon pun gune motto yang sama. Kira community ni untuk community komplen la. Sapa-sapa nak beri pendapat dialu-alukan.

So beri pendapat anda. Sekiranya perlu diteruskan, saya akan teruskan. Sekiranya tidak perlu. Saya tak kisah.

11 comments:

Hanya Aku Sorang said...

i'm first?

ok gak buat community ni.. bagi mengeratkan lagi tali persaudaraan sesama manusia.. cewaahh.. hhi..

err xde nama lain ker?? bile sebut "rocket" terus terbayang logo "Democratic Action Party (DAP).. ngeeee... ;P

you are now in my zone said...

lim kit siang! :P

go go team rocket! :)

Najibijan said...

Yeah ... nak join jugak ... :D

izaida said...

zaffril mau minte tlg ksmu bolehkah??? plz plz plz

izaida said...

dah anta kat mail

izaida said...

zaffril iza dah anta email...nnt cek ek

miss galaxy said...

kalo anis join nie..geng sayap nk letak mana...hehe
sumbat sekali la ek..hehe


jemput hadir ke majlis perkahwinan abg anis. kad kawen boleh la tgk di blog anis...jum heboh2.

fendy_ahmad said...

Salam,

Disokong tanpa berbelah bahagi :)

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh..
xmo kalah..
klo sblm nih ada Geng Sayap & Geng Kemain..
mau ada geng baru yer.. Team Rocket..
cun gak mcm tuh leh wt gathering n tournament ngan ahli² geng main bowling or karaoke..
cun gak kan!

NuRuLeRnAdEwI said...

I join!!!!!!! count me in!

NuRuLeRnAdEwI said...

Yeahhhhh...All the Best! I'm in!