Monday, December 15, 2008

Follower

Aku ni kerek sial. Sombong gile tahap cipanzi kurus kering tak cukup makan. Orang jadi follower blog aku. Aku buat tak reti jer. Kah kah kah. Ni aku baru letak satu lagi element dalam page aku. So terima kasih la 4 orang yang jadi follower aku. Aku pun dah jadi follower korang gak.

Lately aku kurang la berminat nak bercerita tentang diri aku. Sebab aku rasa takde story yang best bangat untuk di kongsi. Plus kepala aku kekeringan idea untuk mengarang yang panjang-panjang (Nuar cakap "blog dia ni kan kalau nak baca kene malam-malam. Tulis posting punye la panjang"). Well, as I told you before, I have amazing idea to tell with amazing talent of my fingertips connected with brilliant brains dengan neuron2 ke'poyo'an yang sangat hebat. Hahaha

So sape-sape nak aku jadi follower korang, kau jadi la follower aku dulu (ayat kerek nak mampus). Lupa nak bagitau, baru-baru ni aku delete kawan-kawan kat frenster. Sebab ape, sebab diorang tak sesuai jadi kawan aku. Haha, lepas ni nak delete link plak kat blog. Sape-sape yang berkenaan je terlibat. Hahaha


3 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

kemain kerek siot!
peminat kamu ramai..jgn kerek2 tau..cian dowg nnt..

you are now in my zone said...

setelah ranking no.2 kannn? :p

||| PöJìé PööH ||| said...

kerek sundellll!!
mentang² dh jd malaysian top blogger skrg!
clust!