Thursday, December 11, 2008

El-Zaffril in The Zone

Selama berehat panjang tu sempat la pegi jalan-jalan. Walaupun sekejap, tapi still ok la. Best gak. Dapat la release kebengangan yang melanda. Takde la jauh mana. Kat The Zone je. Hehehe tempat simple. Tapi best. Hahaha. Nak tau kenapa bestnye. Cube tengok koleksi gambar-gambar di bawah.

First of all aku tujukan gambar ni khas untuk pembaca setia aku, pengundi setia. Chewah. Terima kasih atas undian anda. Wakakaka. Sampai pagi ni dah rank no 2. Hebat tu. Huhuhu.

Ni la kawan aku merangkap Bendahari, Big Boss time pegi The Zone. Nama dia P-ja. Tapi aku takleh ngorat la weh. Tunang orang. Wakakaka, kami ni bestfriend master. Memandangkan supervisor kami sama la kan. Tu jadi kawan baik.

Yang ni plak aku ambil sempena penaja kami. The Zone regency. (Betul ke aku eja, Macam tak betul je). Aku rasa macam pelik plak bile bergambar skema begini. Tak pernah aku amek gambar skema macam ni.

Ni kawan aku lagi sorang. Still single and so available la. Memang sangat single. Sedang hunting. Nama panjang, Raja Nor Firdaus Kashfi bin Raja Othman. Nama pendek, beb. Nape Raja. Keturunan raja kot. Raja mana... Raja kapoor...

Kat sini, bende2 macam ni yang murah (bende macam mana lu fikir la sendiri). Nak tau sebab ape. Sebab kat The Zone ni kawasan bebas cukai. So semua bende bebas cukai. Hehehe Nama pun The Zone kan. Tapi memang banyak la kedai-kedai yang menjual bende2 sebegini di sini. Memang pusing keliling semua orang minum. :P

P-ja tak melepaskan peluang di ladies night. Haha, tak melepaskan peluang bergambar je. Takkan dia nak masuk kot. Tak pepasal kene pelangkung kang. Mana bleh masuk tempat macam tu. Haram. Aku pun tak masuk. Setakat amek gambar jer. Di kira haram gak ke?

Aku dengan beb sempat la bergambar di The Chivas Life. Aku pun tatau la tugu ape ke bende ni. Main amek gambar je. Haha, pose macam model. Ade bakat sebenarnye kami berdua ni. Hahahaha

Kami bertiga tak melepaskan peluang bergambar di The Lava-Lava. Pub antara yang pemes kat The Zone ni. Haha. Orang semua datang sini sebab bebas cukai kan. So ape lagi. Tonggang la banyak2.

The Paradise ni sebelah menyebelah je dengan The Lava-Lava. P-ja je bergambar depan tu. Sebab kan ladies night. Hahaha

Lepas puas kat the Lava-Lava. Aku pegi kat Cabana la. Sama je tempat semua kat sini. Liquor kan bebas cukai. So semua tempat jual Liquor. Hurm Tapi sempat la aku meraba tetek tu. Haha tapi keras dowh tetek dia.

So ape lagi. Time ni kene la buat keje yang sepatutnya. Haha, so jalan cepat. Masuk dewan conference. Time ni kalau tak silap nak kene pegi lunch.

One of iranian pun ade. Eh muka je iranian. Tapi dia orang iraq. Nama dia aku lupa kejap. Haha. Arash kot. Arash ape ntah.

Sebelum balik, aku sempat la pose ala model. Keh keh keh. Saja buat kenangan di hari tua. (Dosa banyak buat ni. Tobat tatau bile. Hahaha). Anyway, I had a lot fun. Hahaha

Nota kaki: Tahun depan nak kene pegi Korea. Weahooooo

4 comments:

you are now in my zone said...

cntk gbr2...keke :)

PöJìé PööH... Mulanya di sini... said...

el sokmo ngan uniform a.k.a. costume petak² dia tuh!
hehehe!

Duke Luce Dell'amore said...

owh..kt the zone johor!

dh pernah stay there...sgt cantik n sgt slesa!nk p shopping pun dekat bwh hotel je...

rizz said...

sakan bgamba..loloo