Friday, December 26, 2008

Nampak Mantap

Takde bende nak cite sebenarnye. Tapi aku godek-godek la pc lama aku lagi. Saja letak pic aku yang ni. Aku rasa gambar ni nampak lain la. Tengok la badan aku. Nampak berisi, peha besar, tangan berurat. Muka aku pun nampak lain bangat time ni (Budget macho habes la tu) Hahahaha

Tapi aku memang suka pun gambar ni. Hahaha, nampak lain bangat. Masa ni berat aku bape. Cecah 75 kg. Huwa huwa huwa. Memang mantap woo. Tapi sangat berat badan aku time tu. Ape tak nya. Makan banyak. Ngeh ngeh ngeh


Malam tadi sebelum balik ke KL. Aku singgah ke rumah Pak Long aku sekejap. Pastu jumpa la ade penimbang berat badan. Aku ape lagi. Panjat la. Then, aku sungguh la suprprise. Berat aku dah tinggal 60kg. Weahooo. Diet aku berjaya. Come on. Lagi 5kg aku nak turunkan. Sikit je lagi.

Nota kaki: So far ade la beberapa orang register nak jadi ahli team rocket. Pendaftaran tinggal lagi 2 hari. Neway, have a great weekend.

1 comment:

rizz said...

mantap kew.hihik