Sunday, December 28, 2008

Community: Team Rocket Registration

[STICKY MODE ENTRY: New entries below this posting]
[Sticky mode until 28th December 2008 @ 11.58AM]

Memandangkan feedback yang bagus mengenai cadangan aku sebelum ni. Aku nak announce kat sini yang community blogger yang baru akan dilancarkan. Dengan initial name Pokemon Team Rocket. Ok kah nama itu? Nanti akan diusulkan dalam mesyuarat semula.

Ni pun setelah mendapat persetujuan. Hari ni aku nak buka la registration community bloggers aku. So sape-sape yang nak register boleh anta comment kat entry ni. Dan surprise, comment korang tak akan di approve sehingga Launching date iaitu pada 1 Januari 2009 jam 12.01 Pagi.

Kenapa aku tak approve ye. Sebab aku nak buat surprise di kalangan ahli2. Masa entry tu jugak aku akan annouce aktiviti yang aku rasa paling gempak la kan. Hehehe, kaedahnya la. Hehehe

Sebelum terlupa. Tarikh tutup permohonan menjadi ahli adalah pada 28 December 2008sebelum 11.58pagi. Selepas tarikh itu, permohonan akan di tolak bulat-bulat. So sila buka community lain la ye. Sekian.

Nota kaki: Dengan posting ini, secara rasminya aku jadi ahli k. Bukan presiden ok. Presiden akan di lantik pada mesyuarat agong yang akan datang. Apa-apa aktiviti MOJ. Bergantung pada approval Mr. President la kan

8 comments:

you are now in my zone said...

kemain! ni tubuh komuniti ker tubuh kabinet? ;p

fendy_ahmad said...

Salam,

Mak aii boss, 28 / 12 tu cepat bangat dong.. ni musim orang nak bercuti suma.... extend lah skit...

||| PöJìé PööH ||| said...

wah geng Sayap rasa tgugat nih!

khai said...

Aku nak jadik ahli seumur hidup leh?? hihihii...

dah ko yg bukak komuniti ni, rasanye elok lah ko yg jadik president.. bagi tidak menghampakan mana2 pihak... ngeeeee....=P

Fatul Akrul Ramli said...

aku nk register..
tp cmne?
ape butir2 yg ko nak?

Adi Yuseri Md. Yusof said...

aku nak join jugak... :p

Najibijan said...

nak join ... daftar name sy k ...

aFiQ said...

Dah nak mula dah rupanyer komuniti ni blehlah masuk ni...