Sunday, November 16, 2008

Semakin Tunduk Semakin Berisi

Aku rasa aku nak tulis juga kali ni. Blog aku semakin meniti tangga top 100 blogger. Aku tak sangka ia meniti dengan sangat cepat. Padahal aku baru je join that community kan.

I really fly man. As high as I wanted to and I can feel it at the moment. I'm so happy for that actually. To fly with nicest thing in my life. I'm so honoured. I love blogging, I love my study, love so much my future wife (tak sesuai nak panggil girlfriend), and love so much for what I have today, Syukran Jazilan (Pergh, cakap Arab tu. Jangan tatau, aku dulu sekolah agama 8 tahun. Siap ada sijil lagi. Nak tengok???)

Ni rentetan top 100 blogger aku.
  • Jumaat 8.00malam, aku saja la cek top 100 malaysian blogger website. Tengok rank no #50 dengan 19 voters. Tak sangka siol. Aku dah masuk rank. Sejak bile pun aku tatau. Sebab aku jarang keep track
  • Sabtu 8 pagi, aku tengok chart. Naik no #47. Pergh, hebat-hebat.
  • Aku masuk lab about pukul 10-1tgahri. Then rank aku naik lagi. Kalau tak silap #38
  • Malam tadi aku keep track la. Memula aku tengok #34. Then naik tangga ke #28. Then about pukul 1 pagi last aku check. Dah rank no #26. Dan aku perasan aku dah caras Pian. Hehehe. Sorry pian, aku caras kau suda. (Current rank Pian #35).
  • Then pagi ni aku bangun. Tatau nak buat ape. Track lagi. Naik lagi beb. No #20 Pastu aku dah caras blog Syazwan. Hahaha With total 59 voters.
  • Untuk rank ni naik lagi mungkin ya, mungkin tidak. Sebab aku tahu, yang vote pun kalangan korang-korang jugak kan. Tapi aku masih teruja la. Dalam masa tak sampai 48 jam. Aku dapat 40 votes.
  • Untuk Nuar and Ajim. Memang tak mampu nak lawan korang dua la. Sebab aku ni. Tak sefemes mana pun macam korang kan. (agak-agak kene banned tak ayat ni. Hope tak kecikkan hati sesape. Sebab sangat menjaga ayat sekarang)
Selingan: Pian ni aku kenal and jumpa masa visit muzium negara (rombongan budak sekolah sangat). Then syazwan ni aku kenal masa open house di rumah seorang kawan.

Cepat betul blog aku naik carta beb. Aku tatau la nanti sampai berapa. Aku takde la target tinggi pun. Sebab blog aku ni biasa je. Kalau nak bandingkan dengan blog Ah Chup dan juga Marissa (Kemain nama heroin Kekasihku Seru). Memang depa berdua ni kaki komplen. Aku ni kadang2 komplen. Aku dengan Marissa ade nak buat gathering 'Komplen'. So tengah gather members la kan. So ketua dia kami lantik Ah Chup.

Pergh banyak tu. Aku juga geng blogger kepada Kash and the geng, featuring dalam geng blogger sayap dan next is geng blogger komplen.

Cik Marissa gitau aku semalam dia pun nak join and register top 100 blogger. Sila-sila. Kite meriahkan carta ok.

Aku semakin menggile blogging. Aku juga semakin menggile populariti (macam artis plak). Hahaha, So hari ni aku nak tengok aku punye carta naik lagi. So happy blogging to all ok.

Nota kaki: To Pian, ade orang cakap kat aku dia suka baca your blog sebab kau cute sangat. Wakaka. Tuk orang yang suka baca blog pian tu. Bukan nak menjatuhkan air muka kamu. 'MOTIPPPPP BAGITAU KAT BLOG?'. Babe, relax ar, bukan Pian tau pun kau sape.

6 comments:

aisy marissa said...

wah..sungguh bangga aku..dipuji oleh en. zapril...hahahhaha..

time kasih ye encik..nanti puji la lagi..huhuuhuhu

P/s:puji ke perli?mihahhahahahah

Duke Luce Dell'amore said...

wakakaka..pyan dah ade secret admirer plak!
amboi!kemain nk perli jim ek??
xpe2,tgkat kn usaha,sure el akn potong jim nnt!so bersiap sedia r utk potong kpala tu!wekkk..

Rabiatul Adawiyah said...

congrats~

just lalu2 tgk2~

PöJìé PööH... Mulanya di sini... said...

hahahaha!!

rizz said...

amvoi.repot kt pyan la hahak..

wénkt said...

mencaras yer

tak kisah

janji Nuffnang i tetap byk

gituh