Wednesday, November 19, 2008

Lawak: Insurans Kemaluan

Sempat la aku menjengah email office pagi ni. So aku nak share dengan korang la. Logik ke ade insurans yang begini. Aku tak rasa pun perlu. Tapi perlu gak kot. Kalau tiba-tibe terpotong? Huwaa insurans nyawa tak cover beb. tak caya korang tengok la polisi insurans korang. Ade ke kemaluan korang di insuranskan. Kalau takde, beli la. Kurang2 kalau 'Mati' korang punye tu dapat la Insurans... Wakakaka (Nak gelak guling2 4 saat)

Beb, produk insurans yang bagus ni

Iklan ni tak nampak sangat. Tapi masih boleh baca la

3 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

haiyo!!mcm2 da...
iklan mcm ni pun ade ke???isk3...

you are now in my zone said...

siyes giler! haha

aiZouL diSiSi... said...

sgt mgujakan