Thursday, November 20, 2008

Kes selesai

Ok, mesti korang blur kenapa tibe2 aku tulis macam ni. Bukan ape beb. Kes hari tu dah selesai. Ala yang aku cakap kawan aku dengan bestfriend dia tu. Kalau korang tak ingat jugak. Posting yang ini [klik link].

Memula terima kasih banyak2 ler pada korang2 yang bagi pendapat tu. Aku dah sampaikan kat dia semua pendapat korang tu.

Mesti korang nak tau ape jadi kan. Jeng jeng jeng. Hahaha. Kenapa mamat tu tulis macam tu. Then kenapa mamat tu ignore dia semua la.

Ok. Dia dah dapat penjelasan this guy la. Sebenarnye this guy dah putus dengan awek dia. Then dia just need time untuk tenangkan diri dia.

Then macam mana dengan 'now it's time to let you go'? Mesti korang nak tau jugak kan? Korang ni, vibrate ar. Semua korang nak tau. Ok, cenggini sebenarnye. This guy dah pernah kawen and isteri dia meninggal sewaktu nak melahirkan anak dia yang 1st. Anak dia dengan isteri dia sekali di ambil. So dia rasa sayang kat isteri dia ni masih menebal la. [Al-Fatihah 5 minit jap].

Pastu dia tujukan ayat tu untuk isteri dia. Maksudnya, dia harus melepaskan isteri dia pegi la. Kira relakan and redha and terima semua ape yang berlaku la dan simpan isteri dia and anak dia jauh2 dalam hati dia. Di suatu tempat yang sangat istimewa la kiranye. Dan mendoakan isteri dia bahagia kat 'sana'. So dia pun nak bahagia kat sini. So terjawap la persoalan tu.

Aku dah bersangka buruk siol. Adeh, yerla. Kalau orang dah bagi situasi camtu. Memang la aku pk buruk. Adeh, ape ape pun untuk kawan aku ni. Now its your turn to make him happy.

Kes aku yang ini selesai.

Nota kaki: Kene buka kes baru. Pasal sorang laki, 2 pompuan. Adeh, hangat juga ni. Aku tatau sampai dia nak buat camne. Nak kene tanye pendapat korang gak la. So posting korban cinta. Aku hold dulu beb. Malam sikit aku post.

2 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

ade2 je el ni!

nadzrah said...

hurm...
hawt sgt ke Amat tu??
hahah!!!

er...
joyah x patut wat camtu, idea yg paling bangang nak ngajar laki.
ampeh

kesimpulannyer.. si Amat ni x yah sesusah nak bercinta.
bo layan je 2 dua pomp 2
blajar leklok smpai brjaya, ramai pomp nak nanti kalo da berjaya
ahakz!
bez x idea aku?