Friday, November 14, 2008

Mengembangkan sayapku dan terus terbang tinggi


Aku ambil keputusan tukar head of my blog from 'I can stand to fly' yang dalam bahasa melayunya, 'Aku mampu berdiri untuk terbang' kepada 'Spread up my wing and fly high' yang dalam bahasa melayunya, 'Mengembangkan sayapku dan terus terbang tinggi'. Aku rasa lebih membina. Yang lama macam dah bosan. Macam dah basi la kiranya. So aku tuka la. Bagi feel baru. Tapi layout tak fikir lagi nak tuka. Sebab biarlah ringkas begini. Yang penting isinya padat.


Ini takde kaitan la dengan geng sayap. Sebab aku dah lama suka terbang-terbang ni. Walaupun aku ni tak gheti nak terbang. Tapi aku suka. (Iklan: Teringat kat Faizal Tahir time anugerah ape ntah yang dia terbang tu). Aku memang suka terbang walaupun aku tak pandai terbang. Standard la, manusia mana pernah cukup dengan ape yang dia ada. Betul tak?

3 comments:

fIcK a.k.a kaka said...

saya dah link kan blog kamoo jugak~

Noor Ashraaf said...

ko silap do, sume lelaki ada sayap la, cuba bukak seluar tengok

you are now in my zone said...

transformasi ;)