Tuesday, November 18, 2008

Japanese Make Up

Hari ni aku buka email Texas lagi sekali. Saja nak mengupdate any news yang aku tertinggal mengenai Texas. Even aku dah keluar Texas lama dah. Tapi aku still ade autorized untuk access email tu.

So aku buka la satu email mengenai Japanese make over. Memang over occay. Sangat over sampai menyampah aku nak tengok. Tapi aku teringin gak sekali-sekala. Make over begitu. So aku tujukan posting ni untuk Rizz aka model wannabe. Dengan ucapan, "Bila nak makeover begini?"

Macam vampire rambut kejung kene kejutan letrik

Sexynye. Haiya, patutnya baju kene tuka

I like world peace

Ni macam duta recycle je. Semua macam ala-ala recycle

U nak ajak I clubbing ye. Ok sajo

5 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

wakakaka..
makan hati rizz bile El suwoh die makeover camni...jahat tau!

Afeeq said...

japan kn byk street fesyen.....yg aku minat harajuku kot nme die....

Hanizah said...

nice..first time tgk blog u..kelakar..:)

you are now in my zone said...

haha :D

aiZouL diSiSi... said...

sgt mgerikan..