Friday, August 22, 2008

Lawatan Sambil Belajar ke Beryl's

Macam lawak plak entry kali ni. Lawatan sambil blaja. Sebelum cerita lebih lanjut pasal lawatan sambil blaja ni. Aku nak thanks to KWSP sebab dah luluskan Pengeluaran simpanan aku untuk bayaran yuran semester ni dengan semester depan. Thanks a lot and syukur Alhamdulillah.

Petang after Solat Jumaat, ade industrial visit ke kilang coklat. Ceh, Walaupun macam budak sekolah tadika. It was fun. Tak semua orang ade opportunity untuk pegi tempat macam ni kan. Betul tak? Aku hanya berpeluang masuk kilang coklat at the age 26. Hurm

Semua orang jadi macam budak sekolah tadika. keh keh keh. Comel bangat jadi budak sekolah tadika. About 30 of people yang datang with one lecturer. Hurm. Aku gigih datang awal 2.30 sebab memang plan awal 2.30 tapi menunggu semua orang datang at 3.00. Akhirnya at 3.00pm semua orang datang la. Haha

Visit dimulakan dengan mengambil gambar. Haha, takde la. Memula dengan video about 6 minit. Then after the video. Kitorang dibawa ke Gallery. Galery ni termasuk la production line sekali. Hahaha Tak boleh bawa masuk video and camera. Adeh, memang takleh nak amek gambar la. Huhu

Lepas tu kitorang di bawa ke kedai coklat. Hehe, ape lagi. Melantak tester la. Aku la beli paling banyak. Haha. Sape-sape nak coklat meh datang umah. Aku bagi coklat. Here are some the picture taken there.

It was fun. Seronok betul la kan. As event director aku puas hati la. Cume tak bape nak puas hati sebab delay 30 minutes. Tapi aku still ok sebenarnye. Cume aku risaukan reputasi aku terjejas. Cheh, baru masuk dua bulan dah buat event. Ceh, nampak sangat aku ni gile kuasa. Tapi aku ni gila glamor sebenarnye. Hahaha Ye ker? betul kot.

Dari kiri duduk: Tak kenal, Mar, Aimi, Aca & Afif Berdiri dari kiri: Pojie, Yazid and Me la kan

Belakang: Ape ntah nama dia and Adrian aka Hans Tengah: Aimi, Ali, Mar, Fiza and Me Depan: Tia

Bincang ape tu

Ok ok... Korang balik la dulu... aku nak beli coklat

Udah la tu, Asyik posing je

Yazid, kau dah macam model la

Nak buat ape dengan pintu tu?

You're on candid camera

Jalan baik-baik

Baru jalan satu kilang takkan dah tak larat kot

Ok ok... ni last pose... lepas tu balik

Aku rasa puas hati la sebenarnye dengan trip ni. Walaupun tak bape nak puas hati. Haha, so should be ok la kan. I like this trip so much la. Lepas tu terus shoot anta diorang yang tumpang aku ke kolej. Aku plak pegi kelas. Lambat 1 jam tu. Hahaha, selambe aku menyelinap masuk.

Habes kelas aku terus pegi ke LCCT. Mengambil seseorang. Then pegi Alamanda. Lama dah tak jejak kaki ke sana. Huhu, jauh berjalan aku ni. Sempat la sebat sehelai Polo shirt. Ingat nak beli banyak lagi. Tapi budget constrain. Tak ape la. Untuk hari raya la plak k.

Esok nak ke Perak. Majlis kawen Faizal Raup. Hehehe. Aku jadi Pengapit. Hurm. All in pink. Comel la kot aku pakai pink. So see you on the other posting. So satu lagu khas. I Have a Dream by Westlife ft Sherina



1 comment:

izaida said...

thanks to kwsp? hehe biasalah...puji lebih lebih lagi yer