Friday, October 01, 2010

Pelakon Monster Inc. - Boo

Pernah tengok pelakon Monster Inc. in real life? Maksud aku budak perempuan yang comel gile nama Boo. Adeh, aku kalau cite tu start, memang terus duduk depan tv melayan sampai abes lah cite tu. Best dowh cite tu.

Comel kan Boo in real life...

So inilah pelakon monster Inc tu. Aku dapat dari FB. Anak sedara sape ntah, yang aku tahu nama dia danielle. Aku main cilok je. Tapi minta kebenaran la. Kau gila tak minta kebenaran. Ada kang yang kene saman.

Boo versi kartun

Anyway, yang aku tahu nama budak ni Qalessya, dan dipanggil Boo. Comel je. Alahai. Main 'ba ba cak nak tak?' Ok, aku rasa dia tanak. Till then, jumpa next week.

Nota kaki: Berdoa, berdoa dan terus berdoa...

3 comments:

FaizalSulaiman said...

alahai comelnya...

along bila lagi nak ada versi sendiri? perghh awal seh tanya.hehehehehe

atty's said...

comey ..leh buek menantu nieh

Hantu Ulam said...

mak aih..abg zaffrill...

sejibikkkkkkkkkkkkkk dan sangatlah kiuttttttt