Sunday, July 11, 2010

Update Hari Ahad

Semalam saya join gathering geng blogger. Not bad for the first time. Banyak benda yang boleh di tambah baik. Saya sedang menunggu gambar-gambar dari orang lain. [mode malas bawa cam]

Semalam juga saya di invite ke makan-makan birthday untuk sorang staff gomen ni. Sedang berkira-kira nak upload ke tak. Sebab aku bukan kenal diorang sangat pun. Semalam baru berkenalan dengan semua orang tu sebab accompany my friend.

17hb akan datang, saya akan membuat kejutan. Betul ke ni? Reveal sesuatu yang mungkin kalian nak tahu sangat apakah sebenarnya propaganda yang tinggal 6+3 itu kan. Saya juga masih berkira-kira untuk ini sebenarnya.

Owh ya, hari ni saya tidak jadi panjat Bukit Broga. Semua last minute cancel plan. So saya gantikan dengan aktiviti menyihatkan. Lets go swimming. Till then, selamat hari ahad.

Nota kaki: Kadang-kadang kita sudah mencuba... *sigh

4 comments:

mR.sYaH said...

gathering gb.. wah bestnyer! xreti berenang.. :P

hans said...

ar ar
ku ada nampak muka ko dalam gambar2 tu
hohoho

ku_Merpati said...

Gathering yang menyeronok kn...hehhee..pandai berenang ek..seronoknya..

atty's said...

rajin el join ..gathering..