Thursday, July 15, 2010

Kinot Birthday Celebration @ Red Wok Bangi

Menarik kan kek lipas tu

8th July hari tu sempat la aku meluangkan masa lepak-lepak dengan member rapat di UPM. Lama bangat tak lepak dengan diorang. So, plan nakal celebrate besday Kinot.

Red Wok Steambot, korean style

Scallop, aku suka gile bende alah ni

Setelah pikir punya pikir punya pikir (berapa banyak pikir daa) we decided to celebrate it kat Red Wok Bandar Baru Bangi. Korean style steambot. Memang sedap. Serius best Ok.

Bersama besday girl (Tak celebrate besday pun kene lumur dengan cream cake gak ke?)

Anyway to Kinot, happy besday to you. Be strong as always ok. Kami semua sayang kinot. Hua hua hua. Kinot, kau dah kurang ganas la.

Friend forever

Nota Kaki:(Dengan nada geram) Siaplah!!!

4 comments:

Hezesuze said...

uik makan style korea katanye...huhu

CikLilyPutih said...

sedap kan makan kat sinie

atty's said...

atas kek ade lipas..kalo fir..mau menjerit2 ketakutan .nieh

hans said...

kek lipas tu buat aku hilang selera
hahahaha

p/s : Review Film : Mantra Filem Seram Paling Terbaik Keluaran Metrowealth?